Search
Close this search box.
Kamp Izazov 5 2022

Kamp Izazov #5 koji je nadvladao sve – izazove!

Ovogodišnji Ljetni kamp Izazov #5 za mlade nadvladao je sve izazove: od broja sudionika, do organizacije sportskih i duhovnih aktivnosti, slobodnih trenutaka i učenja, rasta u prijateljstvu i zajedništvu.

Ovogodišnji Ljetni kamp Izazov #5 za mlade do 20 godina održan u srpnju u odmaralištu Savudrija u organizaciji Crkve cjelovitog evanđelja (CCE) nadvladao je sve izazove (kako mu sugerira samo ime), od broja sudionika koji je duplo veći u odnosu na prethodnu godinu, do organizacije sportskih i duhovnih aktivnosti, slobodnih trenutaka i učenja te rasta u prijateljstvu i zajedništvu.

Voditelji Kampa, redom iskusni pedagoški voditelji iz redova CCE-a, priredili su brojne, vrlo atraktivne sportske adrenalinske igre (na moru i kopnu), a nadmetanja koja su obilovala mladenačkom razigranošću, bila su prilika mladim kršćanima, članovima CCE-a, ali i drugih crkava reformacijske baštine iz Hrvatske, Sjedinjenih Američkih Država i Ukrajine, da provjere svoje vlastite potencijale. Duhovne i tjelesne.

Ovakav kristocentričan Kamp u kojem središnju ulogu ima Božja riječ, osim aktivnog odmora i stjecanja novih prijateljstava u Kristu, ima za cilj i podučiti mlade mudrom kršćanskom promišljanju i odlukama u životu sukladno Riječi kako bi osobno ne samo svjedočili za Krista, već i utjecali u onim dijelovima društva u kojima su angažirani, bilo učenjem, bilo nekom drugom radnom ili društvenom aktivnošću.

Kamp mladih u organizaciji CCE-a ima i svoje zimsko izdanje organizirano za vrijeme zimskih školskih praznika. Prijava za taj Kamp bit će otvorena već u rujnu. Pratite cce.hr.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama