Search
Close this search box.
1250x687 youth revival VIZUAL za web

“Jesus Revolution” 26. travnja u Zagrebu

Bogat međunarodni multimedijski program "Jesus Revolution" za mlade održat će se u vrhunski opremljenom Multipleksu CineStar Z Centra u Zagrebu s početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan a prijave su obvezne na cce.hr

Nakon Španjolske, Francuske, Njemačke, Austrije, Italije i drugih europskih zemalja, međunarodni evangelizacijski tim “Jesus Revolution” u sklopu ovogodišnje turneje pod nazivom “Every Nation Tour“gostovat će i u Hrvatskoj 26. travnja.

Domaćin je Crkva cjelovitog evanđelja a bogat multimedijski program za mlade održat će se u vrhunski opremljenom Multipleksu CineStar Z Centra u Zagrebu s početkom u 19 sati.

Bit će to prilika da mladi, posebice oni koji nisu imali doticaja s porukom spasenja i ljubavi Gospodnje, čuju Evanđelje, dožive duhovni susret s Isusom, molitvu i svjedočanstva što je glavni motiv ove jedinstvene evangelizacijske kampanje za mlade naraštaje širom Europe.

U programu sudjeluje 70-ak mladih glazbenika, plesača, voditelja, misionara i propovjednika koji su, od početka ove kampanje 1997. godine pod vodstvom utemeljitelja Stephana Christiansena, Norvežanina, posjetili više od tisuću europskih gradova održavajući koncerte s vrsnom duhovnom glazbom i plesom, organizirajući misijska putovanja, posjete školama, ulične evangelizacije i druge aktivnosti za mlade.

Ulaz je besplatan a za ulaznice bilo je potrebno prijaviti se na obrazac. Svi registrirani unutar kvote od 216 posjetitelja (maksimalan kapacitet dvorane) ulaznice mogu preuzeti danas (26.4.) na ulazu u kino Cinestar od 17:30 do 18:30 sati. Ulaznice koje nisu podignute u tom roku  podijelit će se  drugim zainteresiranim osobama.  Dvorana se otvara u 18:30 s mogućnošću ulaska najkasnije do 18:45.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama