Search
Close this search box.
FoursquareKonferencija24 web 68

Foursquare zajedništvo

Trodnevna konferencija okupila je 40ak pastora, misionara i vjernika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Njemačke, Portugala, SAD-a te Srbije.

U termama Sveti Martin na Muri od 11. do 13. siječnja održana je prva Foursquare konferencija crkava jugoistočne Europe koje pripadaju europskoj Foursquare zajednici. Glavne teme bile su pitanje evanđeoskog djelovanja i međusobne izgradnje Europske Foursquare zajednice https://www.foursquare.org koja je dio globalne međunarodne obitelji s više od osamdeset tisuća crkava.

Trodnevna konferencija okupila je 40ak pastora, misionara i vjernika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Njemačke, Portugala, SAD-a te Srbije. Glavni predavači bili su vrsni međunarodni propovjednici i pastori iz Europe i SAD-a: John Felhen, Meic Pearse, Waldir Batista, Jeff Roper te predsjedavatelj Konferencije Mario Dučić, predsjednik i pastor Crkve cjelovitog evanđelja (CCE), koji je ujedno zadužen i za koordinaciju Foursquare zajednice jugoistočne Europe.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama