Search
Close this search box.

Vikend za osobne financije

Date

27 stu 2021
Expired!

Time

10:00 - 12:00

The event is finished.

Kada: 27.11.21./subota
Vrijeme: 10:00-12:00h
Mjesto: Crkva cjelovitog evanđelja

Pridružite nam se na otvorenim vratima za edukacije na temu osobnih financija. Kako biti slobodan od dugova? Zašto investirati i štedjeti?

Teme su s kojima će se na ovoj edukativnoj radionici baviti Mario i Ivan…. naučite nešto korisno i počnite još ozbiljnije razmišljati o svom novcu.

  • Razumijevanje novca
  • Kako se riješiti dugova?
  • Zašto investirati?
  • Prednosti i koristi štednje i investiranja
  • 7 mitova i istina na temu investiranja


Upoznajte govornike

Ivan Rukavina

Nakon 20 godina rada u realnom sektoru na različitim segmentima poslovanja Ivan je krenuo u realizaciju svojih poduzetničkih ideja. Tema poslovanja su savjetovanje i edukacije na temu poduzetništva, te edukacije na temu osobnih financija. Jedna od vizija mu je podignuti razinu financijske pismenosti u našoj zemlji. Temom osobnih financija bavi se već više od 15 godina.

Mario Dučić

Pastor je Crkve cjelovitog evanđelja i predsjednik Udruge Philos. Doktorirao je u području pastoralnog vodstva na temu razumijevanja i primjenu financija u Bibliji. Kao pastor je podigao nekoliko službenika, potaknuo osnivanje više civilnih udruga i raznih praktičnih službi u crkvi s ciljem učinkovitijeg služenja i pozitivnog utjecaja na društvo. Autor je knjiga “Učinkovito kršćansko vodstvo” i “Novac naš svagdašnji”. Mario u svojim propovijedima inzistira na cjelovitosti biblijskih doktrina i njihovoj praktičnoj primjeni u životu svakog onog koji se naziva sljedbenikom Isusa Krista. Oženjen je i otac četvero djece.

Dobro nam došli!

Kategorije

Lokacija

CCE
CCE
Crkva cjelovitog evanđelja, Zagrebačka cesta 227, Zagreb
Website
http://cce.hr
CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama