Search
Close this search box.

Transformacija tržišta 2022

Date

04 lip 2022
Expired!

Time

08:30 - 18:00

Trošak

250HRK

The event is finished.

Puk moj propada jer je bez znanja.

Udruga Philos u suradnji s Crkvom cjelovitog evanđelja priprema godišnju Konferenciju „Transformacija tržišta“ koja će se održati 4. lipnja ove godine u sjedištu Udruge u Zagrebu, Zagrebačka cesta 227, s početkom u devet sati.

Ovogodišnja Konferenija pod sloganom „U znanju je moć“ okupit će vrsne predavače, uspješne kršćanske poduzetnike čije iskustvo ohrabruje i potiče. Svoje iskustvo podijelit će Ines Švigač, direktorica tvrtke Albidus d.o.o. (Curaprox Croatia), Danil Semenenko, direktor tvrtke Nugabest & Semenenko d.o.o., Goran Andrašec, vlasnik tvrtke za dostavnu službu East Express, Ivana Golubić Horvat, pomoćnica pročelnika za poljoprivredu Varaždinske županije, Stipe Petričević, odvjetnik i suvlasnik Master charter ltd, Ivan Špoljarić vlasnik agencije Putokaz Media. Svjedočanstvo o životnom i poslovnom putu podijelit će Igor Benaković, direktor Bauwerk Group Hrvatska.

U grupnim radionicama sudionici će uz mentorstvo raditi na prepoznavanju i iznalaženju rješenja za probleme koji stoje na putu do poslovnog uspjeha. Konferencija želi i ovaj put aktualizirati važnost poduzetništva i izvan njegove gospodarske funkcionalnosti te u središte pozornosti stavlja objedinjavanje znanja, vještina, ali i stavova koji utječu na odgovornost te učinkovito i etičko poslovanje kao odgovor na biblijsko viđenje i filozofiju poslovanja.
Partner u organizaciji je Zaklada Rhema podupiratelj brojnih projekata promocije kršćanskih vrijednosti.

Program Konferencije

08:45 – 09:00Molitva
09:00 – 09:15Uvodna riječ i predstavljanje programa
09:15 – 09:45Strpljenje – ključ uspjeha – Ines Švigač
09:45 – 10:15Promjena koja nosi blagoslov – Danil Semenenko
10:15 – 10:30Pauza
10:30 – 11:00Izazovi u poslovanju – Goran Andrašec
11:00 – 11:30Božji poziv – Ivana Golubić Horvat
11:30 – 11:45Pauza
11:45 – 12:15Brak, služba i posao – Stipe Petričević
12:15 – 12:45Kršćanin na tržištu – Ivan Špoljarić
12:45 – 13:45Ručak
13:45 – 15:00Rad u grupama – “Izazov koji me zaustavlja”
15:00 – 15:15Pauza
15:15 – 15:45Osobno i poslovno svjedočanstvo – Igor Benaković
15:45 – 16:00Zaključak Konferencije

O panelistima

Ines Švigač, direktorica tvrtke Albidus d.o.o, prvostupnica je ekonomije koja je specijalizirala upravljanje ljudskim potencijalima na Effectus Visokom učilištu za pravo i financije.

Tvrtka Albidus d.o.o. na hrvatskom tržištu zastupa visokokvalitetne proizvode za održavanje oralnog zdravlja – Curaprox. Suradnjom s brojnim ordinacijama dentalne medicine i sudjelovanjem na stručnim kongresima i tečajevima, ova tvrtka intenzivno radi na podizanju svijesti o važnosti održavanja učinkovite i atraumatične oralne higijene i promoviranju zdravih navika dentalne higijene. Jedan od strateških prioriteta njene tvrtke je edukacija potrošača u prevenciji dentalnih poteškoća.

Upravljanje tvrtkom u kojoj zaposlenici dijele visoku motiviranost u provedbi misije i vizije tvrtke, čini izazov i potencijal kojem Ines pristupa s velikom odgovornošću i izgrađuje odnos povjerenja vodeći računa o profesionalnom razvoju i stručnom usavršavanju u znanju svih zaposlenika.

Danil Semenenko rodio se u Ukrajini, gdje je odrastao i školovao se. Osnivač je i vlasnik tvrtke Nuga Best, specijalizirane za medicinsku opremu u tretiranju lokomotornog sustava s predstavništvima u Zagrebu i Rijeci. Oženjen je i otac dvojice dječaka.

Posljednjih godina živi u Hrvatskoj u kojoj je, prema vlastitim riječima, našao veliko prijateljstvo i kršćansko zajedništvo. Danas služi kao đakon i propovjednik u Crkvi cjelovitog evanđelja. Rado govori o istinskim dubokim privilegijama hoda s Bogom za koje drži da se jedino mogu naći u suživotu s Njim. Duhovit i otvoren, rado dijeli svoju radost poznavanja Gospodina još od malih nogu u kršćanskoj obitelji koja mu je ugradila duboku vjeru u Gospodina.

Goran Andrašec rodio se 1969. u Zagrebu, gradu kojem se nakon mladenaštva provedenog u Njemačkoj i Puli vratio kako bi studirao na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Istodobno, prihvaćajući poslovni izazov, preuzima poslove projektnog menadžera veće grafičke tvrtke vodeći ih desetak godina.

Iskustvo menadžerskog upravljanja i odlučivanja te razumijevanje zahtjevnih načela poslovanja u gospodarskom sektoru bili su odlučujući u prosudbi da sa suprugom Željkom razvije novu poduzetničku ideju i osnuje međugradsku dostavnu službu East Express, koja gotovo dva desetljeća uspješno djeluje na području Hrvatske. Tvrtka East Express svoje poslovanje temelji na pouzdanosti u brzoj dostavi i distribuciji, doprinoseći poslovnoj učinkovitosti klijenata kao što su multinacionalne kompanije Procter&Gamble, Berlin Chemie Menarini, Muller trgovina i druge.

Za vrijeme studija 1995. na čudesan način susreće Boga koji mu u cijelosti mijenja život i njegove ciljeve, te mu po svojoj milosti daje suprugu Željku s kojom danas ima četvero djece. Darovit kao glazbenik i gitarist, Goran služi kao član tima za slavljenje Kršćanskog centra Riječ Života u Zagrebu, radeći na ostvarenju Božjih planova na dobrobit duhovne obitelji kojoj pripada. Goran Andrašec je vrlo predan i pouzdan kršćanin, suprug, otac, a odnedavno i djed djevojčice Vite.

Prioriteti su mu služiti Gospodinu, obitelji, duhovnoj i poslovnoj zajednici s kojom je uvijek spreman podijeliti iskustvo i znanje, te jednako tako svjedočiti o uspjesima kršćanskih načela poslovanja koja vode k ostvarenju poslovnih ciljeva.

Ivana Golubić Horvat rodila se 1984. u Varaždinu gdje je završila srednjoškolsko obrazovanje. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje diplomiranog pravnika.

Radno iskustvo u struci započela je radom u odvjetništvu, prvotno kao odvjetnička vježbenica, a nakon toga i samostalna odvjetnica. U okviru dugogodišnjeg rada u odvjetništvu stekla je široko iskustvo u pravnoj struci iz materije građanskog, obiteljskog, ovršnog, trgovačkog, radnog i upravnog prava, a dijelom i kaznenog prava. Kao odvjetnica zastupala je kako hrvatske državljane, tako i velikim dijelom osobe inozemnog podrijetla, bilo engleskog, bilo njemačkog govornog područja.

2017. godine, nakon sedam godina rada u odvjetništvu, zapošljava se u Varaždinskoj županiji, na radnom mjestu pročelnice Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana. Obavljajući poslove pročelnice Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana Varaždinske županije, dodatno je proširila već stečeno pravno iskustvo obavljajući sve vrste pravnih i organizacijskih poslova iz samoupravnog djelokruga jedinice regionalne samouprave.

Sudjeluje u radu povjerenstava i radnih skupina na pripremi i izradi brojnih projekata koji su se provodili na području Varaždinske županije, financiranih iz Europskih fondova i javnih poziva i natječaja objavljenih na razini Republike Hrvatske.
Kao članica upravnih vijeća ustanova kojih je osnivač Varaždinska županija, te nadzornog odbora trgovačkog društva u suvlasništvu Varaždinske županije, dodatno je stekla iskustvo iz područja javnog i trgovačkog prava te upravljanja ustanovama i trgovačkim društvima.

Nakon rođenja drugog djeteta trenutno radi kao pomoćnica pročelnika za pravna pitanja u Upravnom odjelu za poljoprivredu i zaštitu okoliša Varaždinske županije obavljajući pravne poslove iz djelokruga poljoprivrede i zaštite okoliša.

Svoje dosadašnje iskustvo u pravnoj struci te odgovornost i komunikacijske vještine nastoji kontinuirano nadograđivati, iz kojih razloga se educirala i na području zaštite prava djece i odraslih u postupcima pred sudovima i drugim nadležnim tijelima i institucijama.
Supruga je i majka dvoje djece, Davida i Zare.

Stipe Petričević rodio se 1976. u Imotskom, gdje je završio gimnaziju. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Pravnu praksu i profesionalnu karijeru započinje radom u tajništvu Uprave Euroherc osiguranja d.d. stječući iskustvo u različitim područjima prava. Iskustvo u odvjetništvu započinje 2008. godine radom u Odvjetničkom društvu Grgić &Partneri u Zagrebu, nakon čega 2016. otvara samostalni odvjetnički ured u Splitu.

Uz odvjetništvo, sa suprugom Kristinom vodi poslove trgovačkog društva Master Charter d.o.o. iz Splita, jedne od najuspješnijih domaćih kompanija u nautičkom čarteru.

Sa suprugom i sinom živi u Prugovu, općina Klis.

Ivan Špoljarić rodio se 1988. godine u Osijeku. Nakon godinu dana njegova se obitelj seli u Rijeku u kojoj danas Ivan živi i vodi uspješnu tvrtku specijaliziranu za multimedijsku i produkcijsku djelatnost.

Obrazovan kao glazbenik instrumentalist (klasična gitara) i solo pjevač, desetak godina živio je intenzivnu glazbenu karijeru nastupajući s više bendova u različitim formatima na koncertima, pa tako i kao predgrupa poznatim hrvatskim glazbenicima. Iskustvo u glazbenom svijetu ugrađuje u rad na multimedijskim projektima te osniva tvrtku Putokaz media koja, osim što uspješno konkurira na zahtjevnom produkcijskom tržištu, intenzivno pomaže crkvama u Hrvatskoj u izboru i nabavci audio i video opreme za kvalitetan prijenos bogoslužja.

Posvećeni Gospodinu, Ivan Špoljarić sa suprugom Ines revno služi u Evanđeoskoj pentekostnoj crkvi Krista Kralja u Rijeci.

Igor Benaković rodio se 1975. u Frankfurtu (Njemačka). Nakon srednjoškolskog obrazovanja u matematičko-informatičkoj gimnaziji (MIOC) u Zagrebu, diplomirao je aeronautiku i magistrirao financije na Sveučilištu Zagreb, te završio visoku časničku školu HRZ RH kao natporučnik Zrakoplovstva HV. Dodatno se školovao u SAD-u (Leadership Training Program), Danskoj i dr. Ovlašteni je broker, investicijski savjetnik, te procjenitelj. Član je Upravnog odbora CROMA-e (Hrvatsko udruženje managera i poduzetnika).

Stekao je iskustvo kao član nadzornih odbora poslovnih društva te je suosnivač TMA Croatia (Turnaround Management Association = Hrvatsko udruženje za preobrazbu poduzeća). Autor je i suautor nekoliko knjiga i stručnih radova od kojih su neki objavljeni na međunarodnim kongresima.

Profesionalnu karijeru gradio je u internacionalnim kompanijama poput Deutsche Telekoma, Unicredit bank group, te u industriji investicijskih fondova. Proaktivan je i pošten gospodarstvenik s iskustvom u globalnim tvrtkama. U poslovanju djeluje kao strastveni vođa koji nadahnjuje i osnažuje tim dok vodi vlastitim primjerom. Posjeduje praktično iskustvo u uspostavljanju uspješnih sustava prodaje te upravljanju prodajnim odnosima s kupcima. Sklopio je preko 100 međunarodnih ugovora te pridobio investicije od cca 400.000.000 eura u investicijskim fondovima. Od 2008. je uspješno angažiran na polju kriznog i prijelaznog (interim) managementa te na (re)strukturiranjima tvrtki.

Od srpnja 2018. predsjednik je Uprave Bauwerk Group Hrvatska d.o.o., vodeće tvrtke u ovom dijelu Europe za proizvodnju i izvoz premium parketa, koja u Hrvatskoj zapošljava skoro 400 zaposlenih u Đurđevcu u Podravini. Od tada su višestruki dobitnici raznih priznanja i nagrada.

Trajni priručnik za poslovanje i život mu je Biblija, od 19. godine kada je doživio osobno biblijsko obraćenje i započeo novi život. Strast mu je širiti Evanđelje kao radosnu vijest o Isusu Kristu. Godinama je služio kao jedan od pastora i starješina u lokalnoj kršćanskoj crkvi u Zagrebu, a 2018. godine je s obitelji preselio u Đurđevac kako bi ondje služili Bogu u širenju Evanđelja među novim sugrađanima. Igor je blagoslovljen u sretnom braku s Dalijom u kojem su roditelji petero djece.

Kotizacija i prijava

Kotizacija: Za prijave i uplate do 25.5.: 250,00 Kn, Za prijave 26.5.– 4.6.: 350,00 Kn.
Uplate: Udruga Philos Zagrebačka cesta 227 10 000 Zagreb
IBAN: HR9424840081135158035
Svrha uplate: Transformacija tržišta. Poziv na broj: 0406 .

U cijenu je uključena konzumacija hrane i pića.

Kategorije

Lokacija

Udruga Philos
Udruga Philos
Zagrebačka cesta 227, HR-10000 Zagreb

Organizator

Philos
Phone
(1) 6443330
Email
cce@cce.hr
CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama