Search
Close this search box.

„Napuni srce svog supružnika“, seminar za bračne parove

Date

18 velj 2023
Expired!

Time

10:00 - 16:00

The event is finished.

Značenje i vrijednosti braka te slojevitost odnosa među supružnicima tema su ovogodišnjeg  seminara za bračne parove koji Crkva cjelovitog evanđelja (CCE) organizira  u subotu 18. veljače u svom zagrebačkom sjedištu ( Zagrebačka cesta 227) s početkom u 10 sati.

Gost predavač i voditelj seminara je pastor evanđeoskih crkvi u Kočevju i Trebnju (Slovenija) Toni Mrvič, individualni i partnerski savjetnik te suautor dviju knjiga o supružništvu; o muškarcima koja je prevedena na hrvatski „Iskreno o muškarcima“ i „Žene mog života“

Tema seminara donosi uvid u odgovornost bračne ljubavi kao dara Božjeg i otvara pitanja uloge muškaraca u bračnoj dinamici, razumijevanja njihove emocionalne složenosti, načina na koji treba voljeti ženu i istinski ju uvažavati te niz drugih koja su od interesa za uspješan brak.

***

Toni Mrvič, pastor je evanđeoskih crkvi u Kočevju i Trebnju (Slovenija) koje je utemeljio nakon studija na Visokom evanđeoskom teološkom učilištu u Osijeku.

Od 2018. radi kao individualni i partnerski savjetnik, služeći se Božjom riječi čijom duhovnom vrijednošću oplemenjuje svoja znanja iz relacijskih i geštalt studija.

Suautor je dviju knjiga o supružništvu. Prva, “Iskreno o muškarcima”  (Iskreno o moških), obraća se suprugama i prevedena je na hrvatski, dok se druga obraća supruzima a naslovljena je “Žene mog života” (Ženske mojega življenja).
Oženjen je te ima sretno udanu kćer.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Kotizacija (za ručak i coffee break) iznosi 15 eura po osobi i uplaćuje se na IBAN Crkve cjelovitog evanđelja (Zagrebačka cesta 227, Zagreb) HR1024020061101050146 s naznakom: “Seminar za bračne parove – ime i prezime“  – Poziv na broj: datum uplate – Rok za uplatu 16. veljače 2023.

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama