Search
Close this search box.

Kamp Izazov #4

Date

02 - 06 kol 2021
Expired!

Time

Cjelodnevno

The event is finished.

Crkva cjelovitog evanđelja organizira kamp za mlade od 13 do 19 godina od 02. do 6.8. 2021. godine u Savudriji (kamp Veli Jože).

Kamp “Izazov #4 – 2021” je dinamičan, vatren, Duhom ispunjen i kristocentričan ljetni kamp za mlade od 13 do 19 godina koji se organizira već četvrtu godinu u Hrvatskoj.

Pet dana, vatrene igre, timovi, radionice, prijateljstva, učenja temeljena na kršćanskim i biblijskim vrijednostima, slavljenje i otkrivanje novih talenata, interesa i vrijednosti…

Kamp „Izazov“ kombinira svakodnevne izazove mladih s duhovnim naglaskom kako bi opremio generaciju u hodu s Bogom dijeleći Isusovu bezuvjetnu ljubav. Mladi razvijaju svoj identitet u Kristu kroz odnose i izazove koji vode u povjerenje Bogu. Iskusiti kamp „Izazov“ znači doživjeti osobnu promjenu u razmišljanju, ponašanju, pogledu na Boga i svijet te se vratiti kući zapaljeni za Isusa Krista i srcem za obitelj, društvo, zemlju do nakraj svijeta.

Za više informacija možete se obratiti na mail cce@cce.hr

Lokacija

Kamp ''Veli Jože'', Savudrija
Kamp ''Veli Jože'', Savudrija
Savudrija
Website
https://www.nazor.hr/kamp-veli-joze/
CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama