Search
Close this search box.

Film: Jesus Revolution / Every Nation Tour

Date

26 tra 2023
Expired!

Time

19:00 - 22:00

This widget is displayed if cost is set. In order for the widget in this page to be displayed correctly, please set cost for your last event.How to set cost

The event is finished.

Nakon Španjolske, Francuske, Njemačke, Austrije, Italije i drugih europskih zemalja, međunarodni evangelizacijski tim “Jesus Revolution” u sklopu ovogodišnje turneje pod nazivom “Every Nation Tour“gostovat će i u Hrvatskoj 26. travnja.

Domaćin je Crkva cjelovitog evanđelja a bogat multimedijski program za mlade održat će se u vrhunski opremljenom Multipleksu CineStar Z Centra u Zagrebu s početkom u 19 sati.

Bit će to prilika da mladi, posebice oni koji nisu imali doticaja s porukom spasenja i ljubavi Gospodnje, čuju Evanđelje, dožive duhovni susret s Isusom, molitvu i svjedočanstva što je glavni motiv ove jedinstvene evangelizacijske kampanje za mlade naraštaje širom Europe.

U programu sudjeluje 70-ak mladih glazbenika, plesača, voditelja, misionara i propovjednika koji su, od početka ove kampanje 1997. godine pod vodstvom utemeljitelja Stephana Christiansena, Norvežanina, posjetili više od tisuću europskih gradova održavajući koncerte s vrsnom duhovnom glazbom i plesom, organizirajući misijska putovanja, posjete školama, ulične evangelizacije i druge aktivnosti za mlade.

Ulaz je besplatan a za ulaznice je potrebno prijaviti se na obrazac prijave.

Svi registrirani unutar kvote od 215 posjetitelja (maksimalan kapacitet dvorane) ulaznice moraju preuzeti između 18.i 20. travnja u uredu Crkve, Zagrebačka cesta 227. tijekom radnog vremena. Ako se ulaznica ne preuzme u tom roku smatrat će se da je prijavitelj odustao. Dvorana se otvara u 18:30 s mogućnošću ulaska najkasnije do 18:45.

Kategorije
CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama