Search
Close this search box.

Film: Jesus Revolution / Every Nation Tour

Date

26 tra 2023
Expired!

Time

19:00 - 22:00

The event is finished.

Nakon Španjolske, Francuske, Njemačke, Austrije, Italije i drugih europskih zemalja, međunarodni evangelizacijski tim “Jesus Revolution” u sklopu ovogodišnje turneje pod nazivom “Every Nation Tour“gostovat će i u Hrvatskoj 26. travnja.

Domaćin je Crkva cjelovitog evanđelja a bogat multimedijski program za mlade održat će se u vrhunski opremljenom Multipleksu CineStar Z Centra u Zagrebu s početkom u 19 sati.

Bit će to prilika da mladi, posebice oni koji nisu imali doticaja s porukom spasenja i ljubavi Gospodnje, čuju Evanđelje, dožive duhovni susret s Isusom, molitvu i svjedočanstva što je glavni motiv ove jedinstvene evangelizacijske kampanje za mlade naraštaje širom Europe.

U programu sudjeluje 70-ak mladih glazbenika, plesača, voditelja, misionara i propovjednika koji su, od početka ove kampanje 1997. godine pod vodstvom utemeljitelja Stephana Christiansena, Norvežanina, posjetili više od tisuću europskih gradova održavajući koncerte s vrsnom duhovnom glazbom i plesom, organizirajući misijska putovanja, posjete školama, ulične evangelizacije i druge aktivnosti za mlade.

Ulaz je besplatan a za ulaznice je potrebno prijaviti se na obrazac prijave.

Svi registrirani unutar kvote od 215 posjetitelja (maksimalan kapacitet dvorane) ulaznice moraju preuzeti između 18.i 20. travnja u uredu Crkve, Zagrebačka cesta 227. tijekom radnog vremena. Ako se ulaznica ne preuzme u tom roku smatrat će se da je prijavitelj odustao. Dvorana se otvara u 18:30 s mogućnošću ulaska najkasnije do 18:45.

Kategorije
CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama