Search
Close this search box.

Duhovna obnova ”Iskusi život”

Date

29 - 31 lis 2021
Expired!

Time

19:00 - 12:00

The event is finished.

U Crkvi cjelovitog evanđelja od 29. do 31.10.2021. održat će se seminar duhovne obnove pod nazivom ”Iskusi život”. Govornici na ovom seminaru bit će dr. Dean F. Hackett, Jon Dunn i Mario Dučić.

Dean Hackett u punovremenoj je kršćanskoj službi od listopada 1971. godine. Služio je diljem Sjedinjenih Američkih Država i Kanade te u Istočnoj Europi kao evangelizator, pastor i konferencijski govornik. Zajedno sa svojom suprugom Wandom uspostavio je četiri crkve te pomogao u uspostavljanju mnogih drugih. U svojoj je službi podučio mnoge kršćanske radnike koji su danas također u punovremenoj službi kao misionari ili pastori. Doktorirao je teologiju, a od 1983. godine služi i kao bračni savjetnik. Napisao je pet knjiga: Radost hodanja s Isusom, Misija Agape, Osoba i djelo Duha Svetoga, Usputni vođa, Ispravan život u naopakom svijetu – biblijski pogled na konzumaciju alkoholnih pića i Ispravan život u naopakom svijetu 2- biblijski pogled na ljudski život. Godine 2001. dr. Hackett je osnovao Spirit Life Ministries International čija je svrha pomoći kršćanskom služenju u SAD-u i Hrvatskoj. Dean i Wanda u braku su 51 godinu. Imaju troje djece i devetero unučadi.

Jon Dunn zaposlen je u Gateway crkvi u Southlakeu u Teksasu kao globalni pastor, a zadužen je za služenje partnerskim crkvama u Istočnoj i Srednjoj Europi. Jon je bio stariji pastor u crkvi Shady Grove u Grand Prairie u Teksasu prije nego što se Crkva spojila s crkvom Gateway. Četiri je godine bio pastor na otoku Bornholm u Danskoj.

Mario Dučić je rođen 1973. u Zagrebu. Pastor je Crkve cjelovitog evanđelja i predsjednik Udruge Philos. Doktorirao je u području pastoralnog vodstva. Kao pastor je podigao nekoliko službenika, potaknuo osnivanje više civilnih udruga i raznih praktičnih službi u crkvi s ciljem učinkovitijeg služenja i pozitivnog utjecaja na društvo. Autor je knjiga “Učinkovito kršćansko vodstvo” i “Novac naš svagdašnji”. Mario u svojim propovijedima inzistira na cjelovitosti biblijskih doktrina i njihovoj praktičnoj primjeni u životu svakog onog koji se naziva sljedbenikom Isusa Krista. Oženjen je i otac četvero djece.

Tijekom seminara slavljenje će voditi kršćanska pop-rock skupina “Bez kompromisa”, inspirirana životom i djelom poznatog kršćanskog glazbenika Keitha Greena. Skupina “Bez kompromisa” već dugi niz godina djeluje kroz koncerte, konferencije, seminare i vjerske manifestacije.

Raspored predavanja:

Petak, 29.10.2021.     19:00 h – 20:30h

Subota, 30.10.2021.  18:00 h – 19:30 h

nedjelja, 31.10.2021.  10:00 h – 12:00 h

 

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama