Search
Close this search box.
Kamp Zakorači vizual web

Dnevno kampiranje „svemirskih misionara“

CCE poziva djecu na maštovitu „svemirsku misiju“ s dnevnim „kampiranjem“ u prostoru Crkve od 8. do 12. srpnja između 10 i 15 sati. Prijave su na poveznici u najavi.

Dječji kamp „Zakorači“ koji je pokrenula Crkva cjelovitog evanđelja (CCE) ove godine održat će se kao jednotjedna maštovita „svemirska misija“ s dnevnim „kampiranjem“ u prostoru Crkve od 8. do 12. srpnja između 10 i 15 sati.

Dnevni kamp tematski je posvećen dječjoj znatiželji i mašti o svemiru, galaksijama i planetima. Osmišljen je za djecu od 7 do 12 godina neovisno o tome jesu li roditelji članovi CCE-a i imaju li iskustva s kršćanskim vjerskim zajednicama.

Program koji vode iskusni koordinatori i voditelji aktivnosti za djecu i mlade u CCE-u, uz brojne kreativne radionice koje potiču dječju maštu, ideje i rješenja, uključuje izlet do obližnjeg Rekreacijsko- sportskog centra Jarun, igru i boravak na otvorenom i dječjim igralištima u neposrednoj blizini. Pripremljene su i edukativne radionice o našem planetu Zemlji i o tome kako paziti na njega.
Osim pouzdanog vodstva, sigurnog i čistog prostora, djeci su osigurani dnevni obrok, voda i negazirana pića te dječje grickalice.

Cijena tjednog kampiranja je 75 eura.
Prijava i uvjeti plaćanja nalaze se na poveznici.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama