Search
Close this search box.
KampIzazov23 web

Da, mi smo rasprodani za Krista, poručuju mladi s ovogodišnjeg CCE kampa

Program kampa s nizom zanimljivih tematskih radionica, s glavnom temom „rasprodani“ za Gospodina, temeljio se na Božjoj Riječi i kršćanskoj poduci o mudrosti koju su podijelili iskusni učitelji i voditelji službi mladih Crkve cjelovitog evanđelja.

Da, mi smo rasprodani. Jer smo već otkupljeni Kristovim životom“, poručili su mladi, njih 30-ak, koji su od 17. do 22. srpnja boravili na ljetnom kampu CCE-a u Savudrijskom odmaralištu Veli Jože.

Program kampa s nizom zanimljivih tematskih radionica, s glavnom temom „rasprodani“ za Gospodina, temeljio se na Božjoj Riječi i kršćanskoj poduci o mudrosti koju su podijelili iskusni učitelji i voditelji službi mladih Crkve cjelovitog evanđelja.  Među njima bilo je i studenata koji su se obučavali za rad s mladima u ovakvim i sličnim projektima.  

Kamp je dio učenja i rasta u Gospodinu. Ulaganje u mlade naraštaje, ulaganje je u njihove osobne živote, duhovnu i životnu zajednicu. Oni su budućnost za Krista,” rekla je koordinatorica Bonnie Dučić koja je ovom  prigodom najavila i jesensku Konferenciju za mlade koja će se održati u listopadu. (cce)

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama