Search
Close this search box.
Urajinci u CCEu

CCE nastavlja s prihvatom izbjeglih iz Ukrajine

Crkva cjelovitog evanđelja u suradnji s crkvom Svijetlo svijeta iz Varaždina, nastavlja s prihvatom građana izbjeglih iz ratom zahvaćene Ukrajine.

Crkva cjelovitog evanđelja u suradnji s crkvom Svijetlo svijeta iz Varaždina, nastavlja s prihvatom građana izbjeglih iz ratom zahvaćene Ukrajine. U sklopu međunarodne misijske pomoći koju je pokrenula početkom ožujka, nakon Varaždina i Poreča gdje je već smještena glavnina od 30 –tak izbjeglih, Crkva je krajem ovog tjedna organizirala smještaj za obitelji s desetak članova u Zagrebu. U suradnji s nadležnim službama i javnim tijelima RH pokrenula je i niz radnji za osiguranje osnovnih životnih potreba te nastavak njihovih sportskih, profesionalnih i drugih aktivnosti.

Preuzimajući odgovornost za što lakšu prilagodbu u Hrvatskoj, Crkva je pod vodstvom pastora dr. Marija Dučića osnovala operativni tim a za koordinatora aktivnosti imenovala Danijela Behina člana Crkve Svijetlo svijeta iz Varaždina (kontakt: danijel.behin@cce.hr; 097/698 9802).

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama