Search
Close this search box.
Medijski seminar23

Besplatni medijski seminar u službi Evanđelja

Digitalni mediji i kako potaknuti vjernike da dopru do izgubljenih - tema je  jednodnevnog (besplatnog) seminara koji će se održati u Zagrebu, u petak, 2. lipnja od 18:30  do 21:00 sati u sjedištu Crkve cjelovitog evanđelja, Zagrebačka cesta 227.

Digitalni mediji i kako potaknuti vjernike da dopru do izgubljenih – tema je  jednodnevnog (besplatnog) seminara koji će se održati u Zagrebu, u petak, 2. lipnja od 18:30  do 21:00 sati u sjedištu Crkve cjelovitog evanđelja, Zagrebačka cesta 227.

Prostor digitalnih medija dio je svakidašnjice, a njihovo razumijevanje preduvjet je za značajniju prisutnost u njima. Kako bolje razumjeti to okruženje i mogućnosti u dijeljenju Kristove poruke, kako putem digitalnih medija do izgubljenih i obeshrabrenih i kako stvarati sadržaj koji promiče vrijednosti Kristova učenja na ohrabrenje mnogima, pitanja su koja otvara ovaj medijski seminar.

Predavač je dr. Craig Forrest, sveučilišni profesor, filmski i tv producent, vrhunski stručnjak za digitalne medije i nagrađivani dokumentarist čiji su filmovi prikazivani, nominirani i nagrađivani na brojnim filmskim festivalima, televizijskim kanalima i drugim digitalnim platformama.

Tijekom karijere posjetio više od 150 zemalja, a pored istraživanja tema kao što su glad u svijetu, siromaštvo i trgovanje ljudima, Craigova je misija obrazovati vjernike o moćnoj ulozi stvaranja medijskih sadržaja u evangelizaciji, tema o kojoj govori na medijskim konferencijama diljem svijeta. Doktorirao je na temi iskupljenja u filmskoj umjetnosti te studirao teologiju na Bethany Universityju.


Seminar je otvoren za sve koji žele naučiti kako digitalne medije učinkovito koristiti u ciljevima Božjeg poziva svakog vjernika i dijeliti svjedočanstvo vjere.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama