Search
Close this search box.
TomislavPejakovic
Služba propovijedanja

Tomislav Pejaković

Member
Đakon Crkve cjelovitog evanđelja. Vlasnik stolarske tvrtke za izradu namještaja po mjeri.
Služba propovijedanja

Tomislav Pejaković

Member
Đakon Crkve cjelovitog evanđelja. Vlasnik stolarske tvrtke za izradu namještaja po mjeri.

Svjedočanstvo

Bilo je to prije 20-ak godina. Našao sam se na parkiralištu kamiona, nakon što sam ispucao sve meni poznate opcije za pronalaženje bilo kakvog posla. U tom trenutku sam priznao sebi i Isusu da nisam uspio u svojoj snazi i da trebam Njegovu pomoć. Nekoliko trenutaka od priznanja sam krenuo dalje niz ulicu i zatekao se pored benzinske pumpe. Dok sam prolazio, imao sam dojam da mi nježan glas govori: “Pitaj ovdje za posao”. Nevoljko sam pristao i uputio se do djelatnika i na moje iznenađenje dobio sam potvrdan odgovor. Našao sam posao. Od tog trenutka sam bio svjestan da Isus može puno bolje voditi moj život nego što to ja sam mogu i tako je započeo moj novi život u Kristu.

Životopis

Sada se bavim izradom namještaja po mjeri i zaposlen sam u vlastitoj tvrtki. Završio sam školu za stolara i tako dalje nastavio u toj struci raditi sve dok nisam skupio dovoljno iskustva da započnem vlastiti posao. Hobi mi je ribolov i slobodno vrijeme provodim u ribolovu sa svoja dva sina.

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama