Tomislav Pejaković
Služba propovijedanja

Tomislav Pejaković

Member
Đakon Crkve cjelovitog evanđelja. Vlasnik stolarske tvrtke za izradu namještaja po mjeri.

Svjedočanstvo

Bilo je to prije 20-ak godina. Našao sam se na parkiralištu kamiona, nakon što sam ispucao sve meni poznate opcije za pronalaženje bilo kakvog posla. U tom trenutku sam priznao sebi i Isusu da nisam uspio u svojoj snazi i da trebam Njegovu pomoć. Nekoliko trenutaka od priznanja sam krenuo dalje niz ulicu i zatekao se pored benzinske pumpe. Dok sam prolazio, imao sam dojam da mi nježan glas govori: “Pitaj ovdje za posao”. Nevoljko sam pristao i uputio se do djelatnika i na moje iznenađenje dobio sam potvrdan odgovor. Našao sam posao. Od tog trenutka sam bio svjestan da Isus može puno bolje voditi moj život nego što to ja sam mogu i tako je započeo moj novi život u Kristu.

Životopis

Sada se bavim izradom namještaja po mjeri i zaposlen sam u vlastitoj tvrtki. Završio sam školu za stolara i tako dalje nastavio u toj struci raditi sve dok nisam skupio dovoljno iskustva da započnem vlastiti posao. Hobi mi je ribolov i slobodno vrijeme provodim u ribolovu sa svoja dva sina.

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama