Dječja služba

Sanja Knežević

Voditelj
Odgajateljica u vrtiću. Voditeljica dječje službe u CCE. Supruga i majka dvoje djece.

Osobno svjedočanstvo

Isusa Krista upoznala sam davne 1994. godine kad sam imala 16 godina. Moj brat, koji je tada studirao na Teološkom fakultetu, pričao mi je o Isusu. Nisam baš bila zainteresirana, no vidjevši promjenu u njemu (to je bilo u vrijeme njegova obraćenja) pristala sam otići na kršćanski kamp u Orahovici.  Po prvi puta susrela sam drugačije ljude, ljude koji su bili zaljubljeni u Isusa. Bila sam dotaknuta te sam na jednom bogoslužju pozvala Isusa u svoj život. Počela sam tada čitati Bibliju i upoznavati svoga Spasitelja. No, otada je moj hod s Isusom imao uspone i padove. Zahvaljujući Njegovoj ljubavi i milosti, danas gorim za Njega i služim Mu u potpunom predanju. On je moj smisao i svrha moga postojanja.

Životopis

Rođena sam u Zagrebu 1978. godine. Završila sam Učiteljsku akademiju, smjer: predškolski odgoj. Radim kao odgojitelj predškolske djece u dječjem vrtiću “Markuševec”. Volim rad s djecom, on me inspirira i motivira. Volim služiti ljudima oko sebe, kao i svojoj djeci i suprugu. Slobodno vrijeme provodim najradije sa svojom obitelji i bliskim ljudima.

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama

Welcome to CCE

Log on to the system with your user name or email and accompanying password to usa this site's services

CCE on social networks