Sanja Knežević
Dječja služba

Sanja Knežević

Voditeljica
Odgajateljica u vrtiću. Voditeljica dječje službe u CCE. Supruga i majka dvoje djece.

Osobno svjedočanstvo

Isusa Krista upoznala sam davne 1994. godine kad sam imala 16 godina. Moj brat, koji je tada studirao na Teološkom fakultetu, pričao mi je o Isusu. Nisam baš bila zainteresirana, no vidjevši promjenu u njemu (to je bilo u vrijeme njegova obraćenja) pristala sam otići na kršćanski kamp u Orahovici.  Po prvi puta susrela sam drugačije ljude, ljude koji su bili zaljubljeni u Isusa. Bila sam dotaknuta te sam na jednom bogoslužju pozvala Isusa u svoj život. Počela sam tada čitati Bibliju i upoznavati svoga Spasitelja. No, otada je moj hod s Isusom imao uspone i padove. Zahvaljujući Njegovoj ljubavi i milosti, danas gorim za Njega i služim Mu u potpunom predanju. On je moj smisao i svrha moga postojanja.

Životopis

Rođena sam u Zagrebu 1978. godine. Završila sam Učiteljsku akademiju, smjer: predškolski odgoj. Radim kao odgojitelj predškolske djece u dječjem vrtiću “Markuševec”. Volim rad s djecom, on me inspirira i motivira. Volim služiti ljudima oko sebe, kao i svojoj djeci i suprugu. Slobodno vrijeme provodim najradije sa svojom obitelji i bliskim ljudima.

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama