Služba za poduzetnike i vodstvo

Dajana Šehić

Voditelj
Voditeljica Artis programa za poduzetnike, vlasnica 2L obrta za marketing. Supruga i majka 2 djece.

Kažu da se ljudi Bogu najjednostavnije približe kad su u nevoljama, tako je otprilike tekla i moja priča. Prve spoznaje o životu dobila sam kao dijete, u ratu. Život u neizvjesnosti, odlasci u školu popraćeni zvucima metaka i granata bili su svakodnevnica. Kao dijete od šest godina postala sam svjesna prolaznosti života i nemogućnosti roditelja i bilo koga drugog da me zaštiti, ali mama me učila da je iznad svega Bog. I tako je krenuo moj put. Kasnije u životu, kad su stvari postale bolje, odlučila sam se udaljiti. Kao i veliki broj mladih, krenula sam nekim svojim putem, a Boga sam se sjetila povremeno, kod nekog ispita ili teške situacije. Iako sam ja odustala od Boga, On nije od mene. Desila mi se užasna situacija, bolest moje mame. U tom trenutku kada su je odvezli na operaciju i rekli da možda neće izaći, ja sam bila očajna. Molila sam Boga za novu priliku, a zauzvrat sam bila spremna odreći se života koji sam do tada živjela. I dobila sam priliku. Umjesto tri mjeseca (koliko su joj prognozirali) dobila sam tri godine za ispravljanje pogrešaka u svom odnosu s njom. U vrijeme kad je odlazila, ja sam bila u traženju ispunjenja i ono je došlo kroz Duha Svetoga. Upoznala sam Onog kojeg je Isus ostavio da bude s nama do svršetka svijeta. Osim toga, poslao mi je predivnog muža i dvoje prekrasne djece na kojima sam iznimno zahvalna. Jer jedno je jasno: Bog je otac koji nas ljubi, zna što nam je potrebno i uvijek daje više od onog što tražimo…

Rođena sam u Konjicu 1986. godine gdje sam završila osnovnu i srednju školu. Kratko nakon srednje škole preselila sam u Sarajevo i neko vrijeme radila u marketinškoj agenciji. U Sarajevu sam upoznala svog muža (Marija) i odlučili smo se preseliti u Zagreb gdje smo oboje dobili poslove. Devet godina sam radila u putničkoj agenciji na poslovima agenta prodaje, mentora i voditelja. U periodu od 2012. godine počela sam se baviti proučavanjem vođenja poslovanja na biblijskim principima i nakon nekoliko godina muž i ja smo odlučili pokrenuti svoje poslove, ali i raditi na tome da ono što smo sami naučili o Božjim principima kroz poslovanje prenosimo i drugima. Danas je Mario vlasnik svog arhitektonskog ureda, a ja sam vlasnica obrta za marketing i usluge, te kroz svoje poslove nastojimo nositi promjene i svjedočiti o Božjoj ljubavi i dobroti, te Njegovom vodstvu.

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama

Welcome to CCE

Log on to the system with your user name or email and accompanying password to usa this site's services

CCE on social networks