Dajana Šehić
Služba za poduzetnike i vodstvo

Dajana Šehić

Voditeljica
Voditeljica Artis programa za poduzetnike, vlasnica 2L obrta za marketing. Supruga i majka 2 djece.

Kažu da se ljudi Bogu najjednostavnije približe kad su u nevoljama, tako je otprilike tekla i moja priča. Prve spoznaje o životu dobila sam kao dijete, u ratu. Život u neizvjesnosti, odlasci u školu popraćeni zvucima metaka i granata bili su svakodnevnica. Kao dijete od šest godina postala sam svjesna prolaznosti života i nemogućnosti roditelja i bilo koga drugog da me zaštiti, ali mama me učila da je iznad svega Bog. I tako je krenuo moj put. Kasnije u životu, kad su stvari postale bolje, odlučila sam se udaljiti. Kao i veliki broj mladih, krenula sam nekim svojim putem, a Boga sam se sjetila povremeno, kod nekog ispita ili teške situacije. Iako sam ja odustala od Boga, On nije od mene. Desila mi se užasna situacija, bolest moje mame. U tom trenutku kada su je odvezli na operaciju i rekli da možda neće izaći, ja sam bila očajna. Molila sam Boga za novu priliku, a zauzvrat sam bila spremna odreći se života koji sam do tada živjela. I dobila sam priliku. Umjesto tri mjeseca (koliko su joj prognozirali) dobila sam tri godine za ispravljanje pogrešaka u svom odnosu s njom. U vrijeme kad je odlazila, ja sam bila u traženju ispunjenja i ono je došlo kroz Duha Svetoga. Upoznala sam Onog kojeg je Isus ostavio da bude s nama do svršetka svijeta. Osim toga, poslao mi je predivnog muža i dvoje prekrasne djece na kojima sam iznimno zahvalna. Jer jedno je jasno: Bog je otac koji nas ljubi, zna što nam je potrebno i uvijek daje više od onog što tražimo…

Rođena sam u Konjicu 1986. godine gdje sam završila osnovnu i srednju školu. Kratko nakon srednje škole preselila sam u Sarajevo i neko vrijeme radila u marketinškoj agenciji. U Sarajevu sam upoznala svog muža (Marija) i odlučili smo se preseliti u Zagreb gdje smo oboje dobili poslove. Devet godina sam radila u putničkoj agenciji na poslovima agenta prodaje, mentora i voditelja. U periodu od 2012. godine počela sam se baviti proučavanjem vođenja poslovanja na biblijskim principima i nakon nekoliko godina muž i ja smo odlučili pokrenuti svoje poslove, ali i raditi na tome da ono što smo sami naučili o Božjim principima kroz poslovanje prenosimo i drugima. Danas je Mario vlasnik svog arhitektonskog ureda, a ja sam vlasnica obrta za marketing i usluge, te kroz svoje poslove nastojimo nositi promjene i svjedočiti o Božjoj ljubavi i dobroti, te Njegovom vodstvu.

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama