Zakorači – prvi CCE dječji ljetni kamp

U organizaciji Crkve cjelovitog evanđelja (CCE) od 3. do 7. srpnja 2023. održat će se prvi dječji kamp za uzrast od 7 do 12 godina pod nazivom Zakorači. Prijave su otvorene!

U organizaciji Crkve cjelovitog evanđelja (CCE) od 3. do 7. srpnja 2023. održat će se prvi dječji kamp za uzrast od 7 do 12 godina pod nazivom Zakorači i glavnom oglednom temom “Tko je najveći superjunak?” Domaćin je Kamp Zelena dolina smješten u idiličnoj lokaciji pokraj Petrinje i rijeke Petrinjčice.

Bungalovi i drvene kućice, kojima ne manjka sportskih igrališta za nogomet, odbojku, košarku, badminton i drugih prostora za igru i zabavu, mogu primiti 50-ak dječaka i djevojčica. Učeći kroz kreativne i sportske igre, djeca će imati prilike upoznati temeljne istine i vrijednosti bezuvjetne Kristove ljubavi prema čovjeku.

Voditelji su iskusni pedagoški suradnici, članovi CCE koji imaju iskustva u vođenju i organizaciji dječjih aktivnosti. Hrana je raznovrsna i pripremaju se domaći obroci prilagođeni prehrambenim navikama djece.

Cijena kampa je 150 eura po sudioniku, a uključuje troškove smještaja i hrane.  Prijevoz koji je organiziran u odlasku i povratku iznosi 20 eura po djetetu.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama