VODITELJI I KOORDINATORI O NAMA

TOMISLAV PEJAKOVIĆ - Đakon

Highslide JS
Tomislav Pejaković je rođen 1979. godine. Po zanimanju je stolar i bavi se uređenjem interijera u vlastitoj tvrtci Dijana interijeri. U Crkvi cjelovitog evanđelja je od 2004. godine. Vodio je redarsku službu. Od kraja 2012. godine voditelj je službe milosrđa. Trenutno služi kao đakon. Oženjen je i otac dvoje djece.

BONNIE DUČIĆ - Voditeljica benda Bez Kompromisa

Highslide JS

Bonnie Dučić je završila teologiju na Christ For the Nations Institute u Dallasu, Texas gdje je od siječnja do prosinca 1998. godina pjevala u bendu Living Praise. Od 2002. godine Bonnie služi u Crkvi cjelovitog evanđelja kao voditeljica benda Bez Kompromisa. Uspješno je vodila projekte snimanja dvaju live CD-a: Ustani Gospode i Pred Svetim Kraljem.  Udana je i majka četvero djece.


MIRELA BUIĆ - Blagajnik

Highslide JS

Mirela Buić je po zanimanju kemijski tehničar, a radila je u Microsoftovoj službi za korisnike kao specijalist za Microsoftove proizvode i njihovo licenciranje. Aktivno služi u Crkvi cjelovitog evanđelja u dječjoj službi i blagajnik je Crkve cjelovitog evanđelja. Udana je za Ninu Buića i majka je troje djece.


TOMISLAV KRUŠEC - Voditelj audio tehnike i snimanja

Highslide JS

Tomislav Krušec je inženjer informatike i radi u FINA-i kao sistem inženjer. U Crkvi cjelovitog evanđelja od 2003. godine služi kao tehnički administrator i podrška za ured. Nekoliko godina je održavao internet stranicu CCE-a, a od 2004. služi i kao tehnički i tonski realizator benda Bez Kompromisa. Voditelj je službe multimedija. Oženjen je i otac dvoje djece.


MIRJANA SAMBOL - Voditelj prodaje knjiga

Highslide JS

Mirjana je rođena 1965. godine u Bjelovaru gdje je završila srednju školu. Godine 1985. Upoznala je Krista, a tri godine nakon toga seli u Zagreb gdje se pridužuje Crkvi cjelovitog evanđelja koja je tada bila u nastajanju. U CCE Mirjana je služila u dječjoj službi, bila voditeljica službe domaćinstva, a trenutno vodi prodaju knjiga. Zaposlena je u Studentskom centru u Zagrebu kao urudžbeni referent. Udana je i majka dvoje djece.


DAJANA ŠEHIĆ - Voditeljica službe ARTIS za poduzetnike i vodstvo

Highslide JS

Dajana Šehić po zanimanju je prvostupnica marketinga i vlasnica 2L, obrta za marketing i usluge. Supruga je i majka dvoje djece. U Crkvi cjelovitog evanđelja vodi grupu za vodstvo pod nazivom ARTIS. Dajana posebnu pozornost posvećuje poticanju poduzetništva i jačanju moralnih i kršćanskih vrijednosti na tržištu. Aktivno radi na umrežavanju kršćanskih poduzetnika i poučavanju moralnih principa potrebnih za transformaciju tržišta Republike Hrvatske.


MARINA HRIBERSKI - Voditeljica tima za nove ljude

Highslide JS

Marina je rođena 1968. u Zagrebu gdje je i odrasla te završila Školu za primjenjeni dizajn, smjer aranžerstvo.  Radila je  kao aranžer dekorater u Iris modi te je sada u mirovini. Članica je Crkve cjelovitog evanđelja od 2010. godine, a trenutno vodi službu za gostoprimstvo novih članova i gostiju. Udana je i majka jednog djeteta.

 


MATEJ SAMBOL - Voditelj ulične evangelizacije

Highslide JS

Matej Sambol je završio Ugostiteljsko turističku školu u Zagrebu, smjer slastičar. U Crkvi cjelovitog evanđelja je od malih nogu, a članom postaje nakon krštenja prije nekoliko godina. Služi u  vratarskoj službi te kao voditelj ulične evangelizacije.


LUKA SAMBOL - Voditelj vratarske službe

Highslide JS

Luka je rođen 13. 05. 1997. Godine u Zagrebu. Nakon završene Prve gimnazije upisuje mehatroniku na Strojarskom  fakultetu u Zagrebu. U Crkvi svira bass gitaru u bendu Salvation te služi kao voditelj vratarske službe. 

 


ZLATKO BARUŠIĆ - voditelj službe održavanja

Highslide JS

Zlatko je rođen 1977. godine u Zagrebu. Po zanimanju je strojobravar. Vlasnik je privatnog obrta. Oženjen je i otac četvero djece.


DANIJEL I GRIS BEHIN - Voditelji sastanaka za mlade "Bez izlike"

Highslide JS

Danijel Behin je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Svoj hod sa Bogom započeo je još kao tinejdžer, a od 2012. godine boravio je na biblijskom koledžu Christ for the Nations u Dallasu u sklopu trogodišnje stipendije gdje je diplomirao u području obiteljskog života i rada s djecom. Sa suprugom Gris živi u Varaždinu.

 

Griselda Romero Gleason de Behin je rođena u Veracruzu. Studirala je dvije godine u području rada i edukacije djece s posebnim potrebama. Gris je također svoj hod s Gospodinom započela kao tinejdžerica. I ona je, kao i njen suprug, završila trogodišnji program u području obiteljskog života i rada s djecom na biblijskom koledžu Christ for the Nations u Dallasu.  Danijel i Gris su do sada uspješno proveli nekoliko kampova za djecu i mlade u SAD-u te Meksiku. 2015. godine vratili su se u Hrvatsku sa misijom služenja djeci i mladima.


FILIP DUČIĆ - Media Production

Highslide JS

Filip was born in Zagreb in 2002. He is a high school student at the School for Arts, Design and Clothing in Zabok.  He plays guitar in CCE’s the youth band, Salvation, at the Wednesday night services with his mother, Bonnie, and is enthusiastic about media technology.

 

Povijest i razvoj

Pastor

Voditelji i koordinatori službi

Misija

Temeljne vrijednosti

Operativne smjernice

Članska pristupnica (PDF)

Statut (PDF)

Bez Kompromisa

Salvation (bend)

Bez izlike

Hrvatska kršćanska koalicija

Biblijski institut