VODITELJI I KOORDINATORI O NAMA

TOMISLAV PEJAKOVIĆ - Đakon

Highslide JS
Tomislav Pejaković je rođen 1979. godine. Po zanimanju je stolar i bavi se uređenjem interijera u vlastitoj tvrtci Dijana interijeri. U Crkvi cjelovitog evanđelja je od 2004. godine. Vodio je redarsku službu. Od kraja 2012. godine voditelj je službe milosrđa. Trenutno služi kao đakon. Oženjen je i otac dvoje djece.

DANIL SEMENKO - Đakon

 

Danil Semenenko rođen je u Ukrajini, a posljednjih nekoliko godina živi i radi u Hrvatskoj. Vlasnik je obiteljske tvrtke Nuga Best d.o.o. Još u ranom djetinjstvu predao je život Bogu. Danil danas služi u Crkvi cjelovitog evanđelja kao propovjednik i đakon. Oženjen je Nataliom i otac je dvojice dječaka.


IVAN RUKAVINA - Voditelj CCE online

Highslide JS
Ivan Rukavina završio je Fakultet za hotelski i turistički menadžment u Opatiji i po struci je ekonomist. Zaposlen je u turističkoj agenciji Adriatica net kao Product Manager. Voditelj je CCE online te je član je financijskog odbora crkve.

BONNIE DUČIĆ - Voditeljica benda Bez Kompromisa i službe za mlade

Highslide JS

Bonnie Dučić je završila teologiju na Christ For the Nations Institute u Dallasu, Texas gdje je od siječnja do prosinca 1998. godina pjevala u bendu Living Praise. Od 2002. godine Bonnie služi u Crkvi cjelovitog evanđelja kao voditeljica benda Bez Kompromisa. Uspješno je vodila projekte snimanja dvaju live CD-a: Ustani Gospode i Pred Svetim Kraljem.  Udana je i majka četvero djece.


TOMISLAV KRUŠEC - Voditelj audio tehnike i snimanja

Highslide JS

Tomislav Krušec je inženjer informatike i radi u FINA-i kao sistem inženjer. U Crkvi cjelovitog evanđelja od 2003. godine služi kao tehnički administrator i podrška za ured. Nekoliko godina je održavao internet stranicu CCE-a, a od 2004. služi i kao tehnički i tonski realizator benda Bez Kompromisa. Voditelj je službe multimedija. Oženjen je i otac dvoje djece.


DAJANA ŠEHIĆ - Voditeljica službe ARTIS za poduzetnike i vodstvo

Highslide JS

Dajana Šehić po zanimanju je prvostupnica marketinga i vlasnica 2L, obrta za marketing i usluge. Supruga je i majka dvoje djece. U Crkvi cjelovitog evanđelja vodi grupu za vodstvo pod nazivom ARTIS. Dajana posebnu pozornost posvećuje poticanju poduzetništva i jačanju moralnih i kršćanskih vrijednosti na tržištu. Aktivno radi na umrežavanju kršćanskih poduzetnika i poučavanju moralnih principa potrebnih za transformaciju tržišta Republike Hrvatske.


MARINA HRIBERSKI - Voditeljica tima za nove ljude

Highslide JS

Marina je rođena 1968. u Zagrebu gdje je i odrasla te završila Školu za primjenjeni dizajn, smjer aranžerstvo.  Radila je  kao aranžer dekorater u Iris modi te je sada u mirovini. Članica je Crkve cjelovitog evanđelja od 2010. godine, a trenutno vodi službu za gostoprimstvo novih članova i gostiju. Udana je i majka jednog djeteta.

 


LUKA SAMBOL - Voditelj vratarske službe

Highslide JS

Luka je rođen 13. 05. 1997. Godine u Zagrebu. Nakon završene Prve gimnazije upisuje mehatroniku na Strojarskom  fakultetu u Zagrebu. U Crkvi svira bass gitaru u bendu Salvation te služi kao voditelj vratarske službe. 

 


ZLATKO BARUŠIĆ - Voditelj službe održavanja

Highslide JS

Zlatko je rođen 1977. godine u Zagrebu. Po zanimanju je strojobravar. Vlasnik je privatnog obrta. Oženjen je i otac četvero djece.


FILIP DUČIĆ - Media Production

Highslide JS

 

Filip je rođen 2001. godine u Zagrebu. Nakon završetka osnovne i srednje škole Family Christian Academy u SAD-u, upisuje se u ŠUDIGO srednju školu u Zaboku – smjer – medijski tehničar. Svira gitaru, bavi se sportom i zaljubljenik je u medijske tehnologije.

 


NATALIJA SEMENEKO – Voditeljica domaćinstva

 

Natalia Semenenko rođena je 1987. godine. Po zanimanju je sociolog. Zajedno s mužem vodi salon medicinske opreme Nuga-Best. U Crkvi cjelovitog evanđelja je od 2017. godine, od kada i aktivno služi. Supruga je i majka dvoje djece.


DIJANA PEJAKOVIĆ – Voditeljica službe financija

 

 

 

Povijest i razvoj

Pastor

Voditelji i koordinatori službi

Misija

Temeljne vrijednosti

Operativne smjernice

Članska pristupnica (PDF)

Statut (PDF)

Bez Kompromisa

Salvation (bend)

Bez izlike

Biblijski institut