VODITELJI I KOORDINATORI O NAMA

TOMISLAV PEJAKOVIĆ - Đakon

Highslide JS
Tomislav Pejaković je rođen 1979. godine. Po zanimanju je stolar i bavi se uređenjem interijera u vlastitoj tvrtci Dijana interijeri. U Crkvi cjelovitog evanđelja je od 2004. godine. Vodio je redarsku službu. Od kraja 2012. godine voditelj je službe milosrđa. Trenutno služi kao đakon. Oženjen je i otac dvoje djece.

BONNIE DUČIĆ - Voditeljica benda Bez Kompromisa i službe za mlade

Highslide JS

Bonnie Dučić je završila teologiju na Christ For the Nations Institute u Dallasu, Texas gdje je od siječnja do prosinca 1998. godina pjevala u bendu Living Praise. Od 2002. godine Bonnie služi u Crkvi cjelovitog evanđelja kao voditeljica benda Bez Kompromisa. Uspješno je vodila projekte snimanja dvaju live CD-a: Ustani Gospode i Pred Svetim Kraljem.  Udana je i majka četvero djece.


MIRELA BUIĆ - Blagajnik i voditeljica službe za vjeronauk

Highslide JS

Mirela Buić je po zanimanju kemijski tehničar, a radila je u Microsoftovoj službi za korisnike kao specijalist za Microsoftove proizvode i njihovo licenciranje. Aktivno služi u Crkvi cjelovitog evanđelja u dječjoj službi i blagajnik je Crkve cjelovitog evanđelja. Udana je za Ninu Buića i majka je troje djece.


TOMISLAV KRUŠEC - Voditelj audio tehnike i snimanja

Highslide JS

Tomislav Krušec je inženjer informatike i radi u FINA-i kao sistem inženjer. U Crkvi cjelovitog evanđelja od 2003. godine služi kao tehnički administrator i podrška za ured. Nekoliko godina je održavao internet stranicu CCE-a, a od 2004. služi i kao tehnički i tonski realizator benda Bez Kompromisa. Voditelj je službe multimedija. Oženjen je i otac dvoje djece.


MIRJANA SAMBOL - Voditelj prodaje knjiga

Highslide JS

Mirjana je rođena 1965. godine u Bjelovaru gdje je završila srednju školu. Godine 1985. Upoznala je Krista, a tri godine nakon toga seli u Zagreb gdje se pridužuje Crkvi cjelovitog evanđelja koja je tada bila u nastajanju. U CCE Mirjana je služila u dječjoj službi, bila voditeljica službe domaćinstva, a trenutno vodi prodaju knjiga. Zaposlena je u Studentskom centru u Zagrebu kao urudžbeni referent. Udana je i majka dvoje djece.


DAJANA ŠEHIĆ - Voditeljica službe ARTIS za poduzetnike i vodstvo

Highslide JS

Dajana Šehić po zanimanju je prvostupnica marketinga i vlasnica 2L, obrta za marketing i usluge. Supruga je i majka dvoje djece. U Crkvi cjelovitog evanđelja vodi grupu za vodstvo pod nazivom ARTIS. Dajana posebnu pozornost posvećuje poticanju poduzetništva i jačanju moralnih i kršćanskih vrijednosti na tržištu. Aktivno radi na umrežavanju kršćanskih poduzetnika i poučavanju moralnih principa potrebnih za transformaciju tržišta Republike Hrvatske.


MARINA HRIBERSKI - Voditeljica tima za nove ljude

Highslide JS

Marina je rođena 1968. u Zagrebu gdje je i odrasla te završila Školu za primjenjeni dizajn, smjer aranžerstvo.  Radila je  kao aranžer dekorater u Iris modi te je sada u mirovini. Članica je Crkve cjelovitog evanđelja od 2010. godine, a trenutno vodi službu za gostoprimstvo novih članova i gostiju. Udana je i majka jednog djeteta.

 


LUKA SAMBOL - Voditelj vratarske službe

Highslide JS

Luka je rođen 13. 05. 1997. Godine u Zagrebu. Nakon završene Prve gimnazije upisuje mehatroniku na Strojarskom  fakultetu u Zagrebu. U Crkvi svira bass gitaru u bendu Salvation te služi kao voditelj vratarske službe. 

 


ZLATKO BARUŠIĆ - voditelj službe održavanja

Highslide JS

Zlatko je rođen 1977. godine u Zagrebu. Po zanimanju je strojobravar. Vlasnik je privatnog obrta. Oženjen je i otac četvero djece.

Danijel Behin je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Svoj hod sa Bogom započeo je još kao tinejdžer, a od 2012. godine boravio je na biblijskom koledžu Christ for the Nations u Dallasu u sklopu trogodišnje stipendije gdje je diplomirao u području obiteljskog života i rada s djecom. Sa suprugom Gris živi u Varaždinu.

 

Griselda Romero Gleason de Behin je rođena u Veracruzu. Studirala je dvije godine u području rada i edukacije djece s posebnim potrebama. Gris je također svoj hod s Gospodinom započela kao tinejdžerica. I ona je, kao i njen suprug, završila trogodišnji program u području obiteljskog života i rada s djecom na biblijskom koledžu Christ for the Nations u Dallasu.  Danijel i Gris su do sada uspješno proveli nekoliko kampova za djecu i mlade u SAD-u te Meksiku. 2015. godine vratili su se u Hrvatsku sa misijom služenja djeci i mladima.


FILIP DUČIĆ - Media Production

Highslide JS

Filip je rođen 2001. godine u Zagrebu. Nakon završetka osnovne i srednje škole Family Christian Academy u SAD-u, upisuje se u ŠUDIGO srednju školu u Zaboku – smjer – medijski tehničar. Svira gitaru, bavi se sportom i zaljubljenik je u medijske tehnologije.

 

Povijest i razvoj

Pastor

Voditelji i koordinatori službi

Misija

Temeljne vrijednosti

Operativne smjernice

Članska pristupnica (PDF)

Statut (PDF)

Bez Kompromisa

Salvation (bend)

Bez izlike

Biblijski institut