IZDANA MUZIKA IZDAVAŠTVO

Crkva cjelovitog evanđelja uz rock-gospel band "Bez Kompromisa" želi uz glazbu i slavljene ljude približiti Bogu. Bend "Bez Kompromisa", inspiriran životom i djelom poznatog kršćanskog glazbenika Keith Greena, u proteklih deset godina djeluje postojano kroz koncerte, konferencije i seminare. U proljeće 2006. godine bend "Bez Kompromisa" je snimio prvi autorski album uživo (CD/DVD), pod imenom "Ustani Gospode" s ciljem motiviranja stvaralaštva originalne hrvatske kršćanske glazbe. U svibnju 2009. bend je snimio i drugi autorski album (CD) uživo pod nazivom "Pred Svetim Kraljem" u kojem, zadržavajući autohtonost tekstova, proširuje temeljni rock-gospel glazbeni izričaj na reggae i ska-punk.


NARUDŽBA

Ukoliko želite naručiti knjigu ili CD, molimo Vas da ispunite obrazac narudžbe kako bi Vas mogli kontaktirati te Vam poslati potvrdu narudžbe i račun. Plaćanje naručenih knjiga/CD vrši se isključivo uplatom iznosa, uvećanog za poštanske troškove, na žiro-račun CCE: HR0224840081102460506 kod Raiffeisenbank d.d. Zagreb. Prilikom uplate obvezno se pod svrhu upisuje: Plaćanje knjiga. Po izvršenoj uplati iznosa računa, uvećanog za poštanske troškove, knjige će Vam biti poslane na adresu koju ste naveli u obrascu narudžbe.


Highslide JS

Bez Kompromisa - Pred svetim kraljem (iTunes)

 

Izvođač: Bez Kompromisa

CD: 80 kn

 

Album "Pred Svetim Kraljem" sadrži 11 autorskih skladbi koje nastavljaju viziju benda da stvori autohtono, moderno i relevantno slavljenje Boga na našim prostorima. Album je snimljen uživo u maloj dvorani K.D. Vatroslav Lisinski u lipnju 2009. godine. Izdavanje albuma zaživjelo je skoro dvije godine kasnije. Kvalitetan proizvod, plod je dugomjesečnog truda mnogih članova benda, suradnika i prijatelja.

 

Narudžba

iTunes


Highslide JS

Bez Kompromisa - Ustani Gospode (DVD & CD)

 

Izvođač: Bez Kompromisa

CD: 80 kn

CD & DVD: 150 kn

 

"Ustani Gospode" je naš projekat kojim smo htijeli posebno naglasiti vrijednost hrvatske kulture i autohtonih melodija. Ovaj album želi potaknuti hrvatske vjernike da otvore svoja srca i upotrijebe talente dane od Gospodina kako bi ga proslavili i služili mu na specifičan način koji najbolje odgovara mentalitetu i relevantan je za hrvatsko podneblje. Ovaj album živi je dokaz da Bog stavlja nadahnuće u hrvatske vjernike koji ne preziru i ne smatraju strano uvijek boljim od domaćeg.

 

Narudžba


Highslide JS

Pjesmarica - Bez Kompromisa: Ustani Gospode

 

Izvođač: Bez Kompromisa

Cijena: 50 kn

U prodaji pjesmarica, u sklopu CD-a, CD/DVD-a Ustani Gospode grupe Bez Kompromisa; s notama, gitarskim akordima i riječima pjesama za grafofolije. U cijenu nisu uračunati troškovi poštarine.

 

Narudžba

Izdana literatura

Izdana muzika

Narudžbe