Search
Close this search box.
Ljetni kamp Izazov 24 web

Poziv mladima 13-19 godina na ljetni kamp Izazov 2024.

Ovogodišnji kamp tematskog naziva „Pozvani“ trajat će od 12. do 17. kolovoza. Rok prijave do 10. 7. 2024. Uvjeti plaćanja i prijava nalaze se na poveznici u tekstu.

Crkva cjelovitog evanđelja poziva tinejdžere na ljetni kamp Izazov 2024. Iskustvo je pokazalo da mladi ljetne kampove smatraju odličnim mjestom za proaktivno provođenje školskih praznika, sklapanje prijateljstava i stjecanje različitih sportskih i društvenih vještina. Jedan od takvih kampova je onaj u Savudriji, kojeg je unazad nekoliko godina posjetio znatan broj mladih koji danas aktivno služe Gospodinu u svojim životnim i vjerskim zajednicama, promičući vrijednosti koje su važne za naše društvo.

Ovogodišnji kamp tematskog naziva „Pozvani“ trajat će od 12. do 17. kolovoza pod vodstvom voditelja službi za mlade u CCE-u i drugih suradnika. Cijena kampa je 350 eura i uključuje smještaj, prehranu i organizirani prijevoz autobusom u oba smjera. Iznos se može platiti jednokratno ili na tri rate.
Broj mjesta u atraktivnim bungalovima Kampa Veli Jože je ograničen, stoga je posebno važno držati se roka za prijavu i plaćanje koji će biti otvoren do 10. srpnja 2024.
Postupak prijave i plaćanja prema uvjetima koje sami birate nalazi se OVDJE.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama