BEZ IZLIKE O NAMA

Vjerujemo da mladi zaslužuju svoje vrijeme i svoje mjesto i zbog toga Crkva cjelovitog evanđelja organizira tjedne sastanke za mlade pod nazivom "Bez Izlike!". To su druženja posebno organizirana i namijenjena tinejdžerima i mladima na kojima se uz zajedništvo, igre i razgovore mogu izraziti na način na koji žele. Prolazimo kroz aktualna pitanja i situacije sa kojima se susreću i suočavaju mladi u svakodnevnom životu. Mladi su bitan dio svakog društva, oni su budućnost, nose žar i nadu za promjene u društvu. I sama Biblija je puna mladih ljudi koji su vjerovali u jedinog pravog Boga, Stvoritelja neba i zemlje i svojim ga životima slavili, a On je kroz njih donosio promjene. 


Svrha
  • Kršćanski način života u crkvi i izvan nje se ne bi trebao bitno razlikovati. Stoga dio naših sastanaka sadrži učenja temeljena na Bibliji kao Riječi Božjoj čija je svrha pripremanje mladog čovjeka za život da bude učenik Isusa Krista te kao Njegov izaslanik, snagom Duha Svetoga, predstavlja Božje Kraljevstvo na zemlji. 


Misija
  • Misija tjednih sastanaka je opremiti mlade ljude za život sukladan Božjoj Riječi kako bi stekli mudrost, imali biblijski pogled na život te živjeli kršćanskim životnim stilom.


Vizija
  • Vizija je da kao učenici Isusa Krista mladi utječu na sve dijelove društva: obitelj, religiju i crkvu, školstvo i obrazovanje, ekonomiju, vladu i sudstvo, glazbu i zabavu te medije kako bi se Božje Kraljevstvo širilo i raslo.
Povijest i razvoj

Pastor

Voditelji i koordinatori službi

Misija

Temeljne vrijednosti

Operativne smjernice

Članska pristupnica (PDF)

Statut (PDF)

Bez Kompromisa

Salvation (bend)

Bez izlike

Hrvatska kršćanska koalicija

Biblijski institut