VODITELJI I KOORDINATORI O NAMA

TOMISLAV PEJAKOVIĆ - Đakon

Highslide JS
Tomislav Pejaković je rođen 1979. godine. Po zanimanju je stolar i bavi se uređenjem interijera u vlastitoj tvrtci Dijana interijeri. U Crkvi cjelovitog evanđelja je od 2004. godine. Vodio je redarsku službu. Od kraja 2012. godine voditelj je službe milosrđa. Trenutno služi kao đakon. Oženjen je i otac dvoje djece.

BONNIE DUČIĆ - Voditeljica benda Bez Kompromisa

Highslide JS

Bonnie Dučić je završila teologiju na Christ For the Nations Institute u Dallasu, Texas gdje je od siječnja do prosinca 1998. godina pjevala u bendu Living Praise. Od 2002. godine Bonnie služi u Crkvi cjelovitog evanđelja kao voditeljica benda Bez Kompromisa. Uspješno je vodila projekte snimanja dvaju live CD-a: Ustani Gospode i Pred Svetim Kraljem.  Udana je i majka četvero djece.


IVANA ČORIĆ - Koordinatorica Crkve za djecu i voditeljica ureda CCE-a

Highslide JS

Ivana Čorić je rođena u Virovitici 1980. Odrasla je u Zagrebu. Po zanimanju je magistra psihologije. Radi u srednjoj školi kao nastavnik psihologije  te u Psihoeduca centru za poduke i savjetovanje, gdje radi kao psiholog, prevoditelj i lingvist. Član je CCE-a od 2002. godine. Ivana je koordinatorica dječje službe te odnedavno voditeljica ureda CCE-a. Udana je i majka troje djece.


ANA KESER - Voditeljica službe izdavaštva, knjižnice i prodaje knjiga

Highslide JS

Ana Keser je diplomirana novinarka. Radila je u tjedniku Fokus, kao tajnica CCE-a te djelatnica za izdavaštvo i marketing u Društvu prijatelja Biblije. U Crkvi cjelovitog evanđelja je voditeljica službe izdavaštva. Prevela je pet knjiga (Sotonske modrice, Na putove i raskrižja, Jezgra, Isusova pisma i Iskusiti probuđenje) te uredila i obradila niz drugih knjiga i publikacija. Također je osmislila koncept i napisala većinu tekstova za web stranicu Crkve cjelovitog evanđelja. Također je vodila službu knjižnice i prodaje knjiga. Ana je udana i trenutno sa suprugom živi u Chicagu, SAD.


MIRELA BUIĆ - Blagajnik

Highslide JS

Mirela Buić je po zanimanju kemijski tehničar, a radila je u Microsoftovoj službi za korisnike kao specijalist za Microsoftove proizvode i njihovo licenciranje. Aktivno služi u Crkvi cjelovitog evanđelja u dječjoj službi i blagajnik je Crkve cjelovitog evanđelja. Udana je za Ninu Buića i majka je troje djece.


TOMISLAV KRUŠEC - Voditelj audio tehnike i snimanja

Highslide JS

Tomislav Krušec je inženjer informatike i radi u FINA-i kao mlađi suradnik. U Crkvi cjelovitog evanđelja od 2003. godine služi kao tehnički administrator i podrška za ured. Nekoliko godina je održavao internet stranicu CCE-a, a od 2004. služi i kao tehnički i tonski realizator benda Bez Kompromisa. Voditelj je službe multimedija. Oženjen je i otac dvoje djece.


MIRJANA SAMBOL - Voditelj prodaje knjiga

Highslide JS

Mirjana je rođena 1965. godine u Bjelovaru gdje je završila srednju školu. Godine 1985. Upoznala je Krista, a tri godine nakon toga seli u Zagreb gdje se pridužuje Crkvi cjelovitog evanđelja koja je tada bila u nastajanju. U CCE Mirjana je služila u dječjoj službi, bila voditeljica službe domaćinstva, a trenutno vodi prodaju knjiga. Zaposlena je u Studentskom centru u Zagrebu kao urudžbeni referent. Udana je i majka dvoje djece.


DAJANA ŠEHIĆ - Koordinator lančanog posta i molitve

Highslide JS

Dajana Šehić je po zanimanju hotelsko-turistički tehničar, zaposlena u agenciji Ulix d.o.o.. U CCE obavlja službu koordinatorice posta i molitve i radi sa djecom. Udana je i majka dvoje djece.


MARINA HRIBERSKI - Voditeljica tima za nove ljude

Highslide JS

Marina je rođena 1968. u Zagrebu gdje je i odrasla te završila Školu za primjenjeni dizajn, smjer aranžerstvo.  Radila je  kao aranžer dekorater u Iris modi te je sada u mirovini. Članica je Crkve cjelovitog evanđelja od 2010. godine, a trenutno vodi službu za gostoprimstvo novih članova i gostiju. Udana je i majka jednog djeteta.


MATEJ SAMBOL - Voditelj ulične evangelizacije

Highslide JS

Matej Sambol je završio Ugostiteljsko turističku školu u Zagrebu, smjer slastičar. U Crkvi cjelovitog evanđelja je od malih nogu, a članom postaje nakon krštenja prije nekoliko godina. Služi u  vratarskoj službi te kao voditelj ulične evangelizacije.


LUKA SAMBOL - Voditelj vratarske službe

Highslide JS

Luka je rođen 13. 05. 1997. Godine u Zagrebu. Nakon završene Prve gimnazije upisuje mehatroniku na Strojarskom  fakultetu u Zagrebu. U Crkvi svira bass gitaru u bendu Salvation te služi kao voditelj vratarske službe. 

 


MIROSLAVA BARUŠIĆ - voditeljica domaćinstva

Highslide JS

Miroslava je rođena 1976. godine u Zagrebu. Profesorica je poljskog i češkog jezika. Udana je i majka četvero djece.


ZLATKO BARUŠIĆ - voditelj službe održavanja

Highslide JS

Zlatko je rođen 1977. godine u Zagrebu. Po zanimanju je strojobravar. Vlasnik je privatnog obrta. Oženjen je i otac četvero djece.


DANIJEL I GRIS BEHIN - Voditelji sastanaka za mlade "Bez izlike"

Highslide JS

Danijel Behin je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Svoj hod sa Bogom započeo je još kao tinejdžer, a od 2012. godine boravio je na biblijskom koledžu Christ for the Nations u Dallasu u sklopu trogodišnje stipendije gdje je diplomirao u području obiteljskog života i rada s djecom. Sa suprugom Gris živi u Varaždinu.

 

Griselda Romero Gleason de Behin je rođena u Veracruzu. Studirala je dvije godine u području rada i edukacije djece s posebnim potrebama. Gris je također svoj hod s Gospodinom započela kao tinejdžerica. I ona je, kao i njen suprug, završila trogodišnji program u području obiteljskog života i rada s djecom na biblijskom koledžu Christ for the Nations u Dallasu.  Danijel i Gris su do sada uspješno proveli nekoliko kampova za djecu i mlade u SAD-u te Meksiku. 2015. godine vratili su se u Hrvatsku sa misijom služenja djeci i mladima.


Iva Žuljić - Voditeljica banda "Salvation"

Highslide JS

Iva završava Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, smjer grafički dizajner. Završila je glazbenu školu svirajući klavir te pjeva otkad zna za sebe. Pjeva u bendu Bez kompromisa i voditeljica je benda Salvation u Crkvi cjelovitog evanđelja.


FILIP DUČIĆ - Voditelj projekcije

Highslide JS

Filip je rođen 2001. godine u Zagrebu. Trenutno pohađa prvi razred srednje škole Family Christian Academy. Svira gitaru, bavi se sportom i zaljubljenik je u medijske tehnologije.

 

Povijest i razvoj

Pastor

Voditelji i koordinatori službi

Misija

Temeljne vrijednosti

Operativne smjernice

Članska pristupnica (PDF)

Statut (PDF)

Bez Kompromisa

Salvation (bend)

Bez izlike

Hrvatska kršćanska koalicija

Biblijski institut