VODITELJI I KOORDINATORI O NAMA

BONNIE DUČIĆ - Voditeljica benda Bez Kompromisa

Highslide JS

Bonnie Dučić završila je teologiju na Christ For the Nations Institute u Dallasu, Texas gdje je od siječnja do prosinca 1998. godina pjevala u bendu Living Praise. Od 2002. godine Bonnie služi u Crkvi cjelovitog evanđelja kao voditeljica benda Bez Kompromisa. Uspješno je vodila projekte snimanja dvaju live CD-a: Ustani Gospode i Pred Svetim Kraljem.  Udana je za pastora Marija i majka je četvero djece.


ANA PREBEG - Voditeljica službe izdavaštva, knjižnice i prodaje knjiga

Highslide JS

Ana Prebeg diplomirani je novinar. Radila je kao novinarka u tjedniku Fokus; tajnica CCE te djelatnik za izdavaštvo i marketing u Društvu prijatelja Biblije. Od svibnja 2013. vlasnica je obrta za prijevode i jezičnu obradu teksta Knjižni blok. U Crkvi cjelovitog evanđelja služi kao voditeljica izdavaštva i prodaje knjiga te asistira kao tajnica u crkvi. Izdavaštvom se bavi od 2002. godine te je prevela i uredila desetke knjiga, priručnika, publikacija i materijala za CCE i druge kršćanske organizacije.


IVANA RUKAVINA - Koordinator Crkve za djecu

Highslide JS

Ivana je rođena i odrasla u Zagrebu, po zanimanju je ekonomist. Bavi se obiteljskim poslom koji je nasljedila, a članica je Crkve cjelovitog evanđelja od 2003. godine gdje služi u slavljeničkom timu, financijskom odboru crkve i dječjoj službi koju ujedno i koordinira. Udana je za Ivana Rukavinu te imaju sina Daniela.


MIRELA BUIĆ - Blagajnik

Highslide JS

Mirela Buić po zanimanju je kemijski tehničar, a radila je u Microsoftovoj službi za korisnike kao specijalist za Microsoftove proizvode i njihovo licenciranje. Aktivno služi u Crkvi cjelovitog evanđelja u dječjoj službi i blagajnik je Crkve cjelovitog evanđelja. Udana je za Ninu Buića i majka je troje djece.


TOMISLAV KRUŠEC - Voditelj audio tehnike i snimanja

Highslide JS

Tomislav Krušec inženjer je informatike i radi u FINA-i kao mlađi suradnik. U Crkvi cjelovitog evanđelja od 2003. godine služi kao tehnički administrator i podrška za ured. Nekoliko godina je održavao internet stranicu CCE, a od 2004. služi i kao tehnički i tonski realizator benda Bez Kompromisa. Voditelj je službe multimedija.


MIRJANA SAMBOL - Voditelj domaćinstva

Highslide JS

Mirjana je rođena 1965. godine u Bjelovaru gdje je završila srednju školu. Godine 1985. Upoznala je Krista, a tri godine nakon toga seli u Zagreb gdje se pridužuje Crkvi cjelovitog evanđelja koja je tada bila u nastajanju.  Od 1994. godine u braku je s Davorom s kojim ima dva sina: Mateja i Luku. U CCE Mirjana je služila u dječjoj službi, a trenutno vodi službu domaćinstva. Zaposlena je u Studentskom centru u Zagrebu kao urudžbeni referent.


DAJANA ŠEHIĆ - Koordinator lančanog posta i molitve

Highslide JS

Dajana Šehić po zanimanju je hotelsko-turistički tehničar, zaposlena u agenciji Ulix d.o.o. Majka je dvoje djece. U CCE obavlja službu koordinatora posta i molitve i radi sa djecom.


MARINA HRIBERSKI - Voditeljica tima za nove ljude i voditeljica čišćenja

Highslide JS

Marina je rođena 1968. u Zagrebu gdje je i odrasla te završila Školu za primjenjeni dizajn, smjer aranžerstvo.  Radila je  kao aranžer dekorater u Iris modi te je sada u mirovini. Članica je Crkve cjelovitog evanđelja od 2010. godine, a trenutno vodi službu čišćenja. Majka je odrasle kćeri te od 2012. udana za Renata Hriberskog.


MATEJ SAMBOL - Voditelj ulične evangelizacije

Highslide JS

Matej Sambol završio je Ugostiteljsko turističku školu u Zagrebu, smjer slastičar. U Crkvi cjelovitog evanđelja je od malih nogu, a članom postaje nakon kršenja prije nekoliko godina. Služi u  vratarskoj službi te kao voditelj ulične evangelizacije.


RENATO HRIBERSKI - Tehničar i ton majstor

Highslide JS

Renato je rođen u Zagrebu 1968. godine. Radi na poslovima unutarnjeg uređenja prostora. Također ima dugogodišnje iskustvo rada kao ton majstor te je surađivao s poznatim hrvatskim glazbenicima.  U Crkvi cjelovitog evanđelja je od 2010. godine te služi kao tehničar i ton majstor. Od jeseni 2013. voditelj je službe održavanja.


NIKOLA RUKAVINA - Voditelj vratarske službe

Highslide JS

Nikola je rođen 1950. godine, završio je gimnaziju te studirao promet u Zagrebu. Radio je kao zaštitar na carini te šef skladišta u Zagrebačkim cestama. Trenutno je umirovljenik. Živi u Zagrebu sa suprugom Višnjom. Ima dva odrasla sina i dva unuka.

Povijest i razvoj

Pastoralni tim

Voditelji i koordinatori službi

Misija

Temeljne vrijednosti

Operativne smjernice

Organizacijska struktura (PDF)

Članska pristupnica (PDF)

Statut (PDF)

Bez Kompromisa

Hrvatska kršćanska koalicija

Biblijski institut