NAJAVE DOGAĐANJA

Probudi se! – Seminar duhovne obnove


Crkva cjelovitog evanđelja organizira četverodnevni seminar duhovne obnove koji će se u prostorima CCE održavati u razdoblju od 28.09. - 01.10. 2017.

Na seminaru će govoriti Nebojša Đurić, Tomislav Zorić, Ivan Rukavina i Mario Dučić. Svrha ovog seminara je ohrabrivanje kršćana na ustrajnost u hodu s Gospodinom i dosljednost u primjenama biblijskih istina u njihovim osobnim, obiteljskim i poslovnim aspektima života. 

Nebojša Đurić rođen je 1970. godine u Puli. Diplomirao je teologiju na Evanđeoskom teološkom fakultetu u Osijeku. Od 1992. godine je pastor Evanđeosko pentekosne crkve „Hosana“ u Puli. Pastor Đurić nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim propovijedima u kojima na vrlo dinamičan i živopisan način uvijek iznova potiče kršćane da ostanu vjerni Evanđelju i postojani u svojoj vjeri. Oženjen je i otac dvoje djece. 

Tomislav Zorić je rođen 1973. u Zagrebu. Nakon vrlo teškog odrastanja na ulicama Novog Zagreba upoznaje Boga u svojim ranim dvadesetima, nakon čega njegov uništeni i besperspektivni život biva obnovljen te počinje služiti Bogu. Tomislav je jedan od suosnivača pokreta kućnih crkava u Zagrebu poznatijeg kao "Borongajci". Pastor je crkve u Novom Zagrebu. Tomislav u svojim propovijedima na vrlo iskren i jednostavan način prezentira biblijske istine. Sa suprugom Dijanom ima dva sina.

Ivan Rukavina je rođen 1978. u Zagrebu. Završio je Fakultet za hotelski i turistički menadžment u Opatiji. Zaposlen je u turističkoj agenciji Atlas d.d. na mjestu izvršnog direktora Sektora prodaje na tržištu Hrvatske. U Crkvi cjelovitog evanđelja (CCE) služi kao đakon od 2006. godine, a 2009. godine rukopoložen je za starješinu. Ivan kroz svoje propovijedi na sistematiziran i stoga lako pamtljiv način prenosi poruku Evanđelja i biblijskih istina. Oženjen je i otac jednog djeteta. 

Mario Dučić je rođen 1973. u Zagrebu. Pastor je Crkve cjelovitog evanđelja i predsjednik Hrvatske kršćanske koalicije. Doktorirao je u području pastoralnog vodstva. Kao pastor je podigao nekoliko službenika, potaknuo osnivanje više civilnih udruga i raznih praktičnih službi u crkvi s ciljem učinkovitijeg služenja i pozitivnog utjecaja na društvo. Autor je knjiga “Učinkovito kršćansko vodstvo” i “Novac naš svagdašnji”. Mario u svojim propovijedima inzistira na cjelovitosti biblijskih doktrina i njihovoj praktičnoj primjeni u životu svakog onog koji se naziva sljedbenikom Isusa Krista. Oženjen je i otac četvero djece. 

Tijekom seminara slavljenje će voditi kršćanska pop-rock skupina “Bez kompromisa” inspirirana životom i djelom poznatog kršćanskog glazbenika Keitha Greena. 
Skupina “Bez kompromisa” već deset godina djeluje kroz koncerte, konferencije, seminare i vjerske manifestacije.


Raspored seminara: 

 

28.09. (četvrtak) 19.00

29.09. (petak) 19.00
30.09. (subota) 10.00 i 19.00
01.10. (nedjelja) 10.00


Za vrijeme seminara osigurane su radionice za djecu od 2 do 12 godina prema dobnim skupinama.
Radi ograničenog broja mjesta, registracija sudionika i djece je obavezna.

Srdačno i dobrodosli!
Tjedni raspored

Mjesečni raspored (PDF)

Vijesti

Najave

Iz tiska