NAJAVE DOGAĐANJA

23. travnja 2017 - Prikazivanje filma Bog nije mrtav 2


U nedjelju 23. travnja CCE će prikazati film Bog nije mrtav 2, nastavak istoimenog filma iz 2014. koji govori o debati profesora filozofije i brucoša vezanoj o postojanju Boga. Bog nije mrtav 2 prati suđenje mladoj učiteljici koja je optužena zbog toga što je u svojoj učinionici javno govorila o Isusu.


Projekcija počinje u 18:00, u prostorima Crkve cjelovitog evanđelja, Zagrebačka cesta 227, a svaki posjetitelj na poklon dobiva knjigu i besplatne kokice.

Za manju djecu tijekom prikazivanja filma organizirane su prigodne radionice.

 

 

05. i 06. svibnja 2017. - Konferencija "Transformacija tržišta"


Crkva cjelovitog evanđelja pridružit će se organizaciji Global Advance koja 5. i 6. svibnja organizira konferenciju Transformacija tržišta. Global Advance je kršćanska organizacija koja ima za cilj sakupiti, spojiti i odaslati vođe u globalnom Kristovom Tijelu.  Riječ je o konferenciji osmišljenoj da pomogne i opremi poduzeća u razvoju i njihove vođe podučivši ih poslovnim načelima Božjeg kraljevstva i davši im praktične alate koji su im potrebni za uspjeh. Naučite neka praktična načela poslovanja od iskusnih kršćanskih poslovnih vođa. 


Teme:

  • Čašćenje Boga na tržištu
  • Povećajte svoje područje utjecaja
  • Načela služenja na radnom mjestu
  • Upravljanje u životu i poslovanju
  • Razvijanje vizije za grad

Govornici na konfereciji su:

 

Brad Weir
Brad Weir služi kao glavni pastor crkve City Church International u Dallasu. Prije no što je osnovao City Church International; multi etničku, interdenominacijsku urbanu crkvu, više od 19 godina radio je u maloprodaji i proizvodnji namještaja. Njegovo korporativno iskustvo primarno je vezano uz dio poslovanja koji se odnosi na rad s ljudima, a radio je kao menadžer u odjelu ljudskih resursa, operativnih poslova i marketinga. Brad ima strast za služenjem na tržištu jer se crkva koju vodi izrodila iz takvog načina služenja.

 

Ken Janke
Ken Janke je programski direktor i voditelj partnerskih programa pri organizaciji Global Advance. Vodi tim Global Advancea kako bi sakupio, spojio i odaslao vođe u globalnom Tijelu Kristovom. Radi na tome da dovede ljude, organizacije i poslove u položaj koji će im omogućiti učinkovitu budućnost, vjerujući pritom da je transformacija moguća kroz kolektivne ideje i suradnju. Ken je osnivač organizacije The Grove koja poduzetnicima pruža mogućnost mentorstva, pristup poslovnom prostoru i mrežu znanja.

 

Tony Hodges
Tony je osnivač tvrtke AHC consulting koju angažiraju najveće svjetske kompanije kako bi im pomogli da njihovim zaposlenicima prenesu složene poruke. Njegova tvrtka pomaže velikim korporacijama da svojim zaposlenicima prenesu kompleksne finacijske informacije. Godine 2014. osnovao je City Vision kako bi potaknuo revoluciju u služenju na tržištu koju smatra prijeko potrebnom.

 

Jon Tryggestad
Jon Tryggestad je osnivač i izvršni direktor tvrtke TVG Capital koju je osnovao 2006. godine u Dallasu. TVG Capital ima nekoliko djelatnosti uključujući centar za liječenje karcinoma, tvrtku za proizvodnju ortopedskih pomagala, kompaniju za distribuciju regenarativnih lijekova i tvrku za medicinske obračune.


Konferencija će se održati u zagrebačkom hotelu Antunović, a kotizacija za konferenciju je 150,00 kn.

Prijave za konferenciju moguće su na e-mail adresu: cce@cce.hr

 

3. lipnja 2017. - Jarunfest


Jarunfest, tradicionalni obiteljski program Crkve cjelovitog evanđelja, održat će se u subotu 3. lipnja 2017. godine. Kroz cjelodnevni program izmijenjivat će se koncerti kršćanskih bendova i nastupi dramskih skupina; bit će tu skakaonice i igraonice za djecu te je u planu posjetiteljima podijeliti 1500 besplanih obroka.

 

26.-29. lipnja2017. - Galaktički istraživači | Ljetna biblijska škola za djecu


Od 26. do 29. lipnja Crkva cjelovitog evanđelja ugostit će ljetnu biblijsku školu za djecu naziva Galaktički istraživači namjenu djeci od 6 do 12 godina. Kroz četiri dana djeca će učiti o Bogu koji je stvorio cijeli svemir i njegovom odnosu s ljudima. Voditelji programa dolaze iz korejsko – američke crkve iz grada Washingtona. Više o ovom programu možete vidjeti na: https://vbs.lifeway.com/biblical-content/

  • Program za djecu je besplatan, a prijave su moguće na cce©cce.hr do 20. lipnja. 2017.
  • Broj mjesta je ograničen.  
Tjedni raspored

Mjesečni raspored (PDF)

Vijesti

Najave

Iz tiska