NAJAVE DOGAĐANJA

Svakog zadnjeg petka u mjesecu - ARTIS | sastanak i predavanje za poduzetnike i vodstvo


 

Crkva cjelovitog evanđela je tijekom listopada pokrenula učenja za poduzetnike pod nazivom ARTIS (lat. artis : vještina, tehnika, metoda, vođenje, karakter). Cilj predavanja je podučiti poduzetnike na koji način u skladu s Božjom rječju unaprijediti svoje poslovanje, odnos sa zaposlenima i partnerima te kako nadvladati poteškoće u poslovnom svijetu.


Učenja vode Mario i Dajana Šehić, poduzetnici koji su prošli EQUIP treninge i stekli licence trenera. Učenja su besplatna, a osim korisnog znanja ovo je prilika za umrežavanje i razmjenu iskustava sa drugim poduzetnicima koji se nalaze u istim situacijama. Učenja će biti organizirana jednom mjesečno i to svaki zadnji petak u mjesecu.

 

Dobrodošli!

 

15. lipnja 2019. - Jarunfest 2019


Crkva cjelovitog evanđelja ove godine obilježava 10 godina postojanja projekta Jarunfest. Zahvaljujući Gradu Zagrebu, drugim vjerskim zajednicama i udrugama u prošlim godinama je kroz ovaj projekt prošlo preko 30 000 posljetitelja, podijeljeno je preko 12 000 obroka i organizirane su radionice i igraonice za više od 2 000 djece.

 

I ove godine projekt će se održati u Višeosjetilnom parku na zagrebačkom jezeru Jarun, a za posjetitelje smo osigurali dobru zabavu, hranu i druženje. Ovaj obiteljski program posebno je namjenjen povezivanju obitelji i provođenju kvalitetnog vremena sa djecom. I ove godine u programu sudjeluju kršćanske glazbene skupine kao što su Bez Kompromisa, Salvation, Green fish i drugi.

 

Pridružite nam se 15. lipnja i uživajte u programu pripremljenom samo za vas.

 

01 - 06. srpnja 2019. - Kamp izazov


Kamp "Izazov #2 – 2019" je dinamičan, vatren, Duhom ispunjen i Kristocentričan ljetni kamp za mlade od 13 do 19 godina koji se po drugi put održava u srcu Like u Hrvatskoj. Na petodnevnom kampu, od 01. do 06.srpnja očekuju te vatrene igre i borbe timova na otvorenom, upoznavanje drugih naroda i kultura, radionice, nova prijateljstva, učenja temeljena na kršćanskim vrijednostima i još puno toga.

 

Ti si generacija koja će donijeti promjene u društvu i organizirali smo kamp “Izazov #2” da obilježi i opremi tebe i tvoju generaciju sa živom Božjom Riječju Biblijom. Mladi zaslužuju svoje mjesto, svoje vrijeme i svoj kamp gdje se mogu sresti sa Isusom i imati život potpuno promijenjen Božjom silom. Sada je vrijeme! Probudi se! Iskusiti kamp Izazov je doživjeti osobnu promjenu u razmišljanju, ponašanju, pogledu na Boga i svijet te se vratiti kući zapaljeni za Isusa Krista i srcem za tvoju obitelj, društvo, zemlju i cijeli svijet.

 

Dođi i budi izazvan/a! Vidimo se.


O kampu:

  • Organizator: Crkva cjelovitog evanđelja
  • Datum održavanja: 01. – 06.07.2018.
  • Mjesto: Kamp Fokus - Rudopolje Bruvanjsko 12 (kod Gračaca)
  • Cijena: 750 kn (smještaj, doručak, ručak, večera & program)
  • Prijavi se

Tjedni raspored

Mjesečni raspored (PDF)

Vijesti

Najave

Iz tiska