NAJAVE DOGAĐANJA

21. - 24. kolovoza 2017. - Kamp za mlade "Izazov"


Ljetni kamp za mlade Izazov ove godine se održava u Gračacu, na objektima kampa Fokus, u periodu od 21. - 24. kolovoza 2017, a vodit će ga bračni par Daniel i Gris Behin iz Čakovca. 


Danijel Behin, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Svoj hod sa Bogom započeo je još kao tinejdžer, a od 2012. godine  boravio je na biblijskom koledžu Christ for the Nations u Dallasu u sklopu trogodišnje stipendije gdje je diplomirao u području obiteljskog života i rada s djecom. Njegova supruga, Griselda Romero Gleason de Behin, rođena je u Veraceuzu. Studirala je dvije godine u području rada i edukacije djece s posebnim potrebama. Gris je također svoj hod s Gospodinom započela kao tinejdžerica. I ona je, kao i njen suprug, završila trogodišnji program u području obiteljskog života i rada s djecom na biblijskom koledžu Christ for the Nations u Dallasu.  Danijel i Gris su do sada uspješno proveli nekoliko kampova za djecu i mlade u SAD-u te Meksiku. 2015. godine vratili su se u Hrvatsku sa misijom služenja djeci i mladima.

 

Tema ovogodišnjeg, drugog po redu, kampa Izazov je "Pronađi svoj identitet".

 

Postoje tri osnovna područja razumijevanja za svakog mladog kršćanina potrebna za uspješno sazrijevanje i pobjedu u ovom životu:

  1. Moraš poznavati sebe
  2. Moraš poznavati svog neprijatelja
  3. Moraš poznavati svog Boga

U skladu s time na kampu Izazov ćemo opširnije proučiti stvaranje čovjeka, posljedice pada u grijeh, zamršenost duše i drugo. Također ćemo razmotriti neke od taktika neprijatelja koje on koristi s ciljem da uništi tvoj identitet. Naravno, na kraju ćemo usmjeriti pogled na našeg Boga - Bog Oca, Boga Isusa Krista i Boga Duha Svetog – Njegovu providnost i principima koje je on uspostavio, omogućavajući nam da hodamo u njima. Tvoj identitet je u Kristu i ti si bitan! Izazivamo te da pronađeš taj identitet.   

  • Cijena četverodnevnog kampa iznosi 600kn (u cijenu su uključeni smještaj s  posteljinom, hrana te program s radionicama).
  • Prijave za kamp primaju se do 01. kolovoza putem sljedećeg linka:

 

Tjedni raspored

Mjesečni raspored (PDF)

Vijesti

Najave

Iz tiska